Värsta ovädret på flera år – Julián Muñoz – Stort intresse för Davis Cup i Marbella

Värsta ovädret på flera år - Julián Muñoz - Stort intresse för Davis Cup i Marbella

Värsta ovädret på flera år

Under söndagen och måndagen upplevde Costa del Sol den kraftigaste stormen på flera år. Längs hela kusten blåste det så kraftigt att nödcentralen fick ta emot fler än 250 nödsamtal. Värst drabbat var Málaga stad, där vinden slog så hårt mot en kvinnlig cyklist att hon for in i ett träd, och enligt uppgift från flera nyhetsmedier ligger hon fortfarande inlagd på sjukhus. På flera platser längs kusten arbetade brandväsendet flitigt med att röja undan omkullblåsta träd och palmer, som fallit över både vägar och bilar, vilket blockerade trafiken. Och även kusttåget drabbades när staketet vid Los Boliches station föll ned på spåret, vilket orsakade en kortare försening.
Det meteorologiska institutet AEMET har meddelat att det på flera platser registrerades vindbyar uppåt 90 km/h.
 
{loadposition google}

 

Julián Muñoz åter bakom lås och bom

Marbellas tidigare borgmästare Julián Muños är tillbaka bakom lås och bom efter att han i helgen kastade sin elektroniska ”fotlänk” för att gå på fest. Det var i övrigt en glad f.d. borgmästare som filmades mitt i en sevillanadans, och som bara några timmar senare kontaktades av myndigheterna som skickade tillbaka honom till fängelset i Algeciras. Julián Muñoz har tillbringat det mesta av de senaste tio åren bakom galler som straff för omfattande korruption inom kommunen. Förra året fick han möjlighet att röra sig mer fritt på grund av sin förmodade allvarliga sjukdom men efter helgens utsvävningar värderar dock myndigheterna att hans hälsa nu är så stark att han klarar av att sona resten av sitt straff i fängelset.
 
 
{loadposition google}
 

Stort intresse för Davis Cup i Marbella

Det finns bara drygt 500 biljetter kvar till helgens stora sporthändelse i Marbella, nämligen Davis Cup-matchen mellan Spanien och England, som spelas på Puente Romano. Inför denna stora match har det byggts upp extra läktare för att säkra plats till så många som 8 000 åskådare, och trots att den spanska världsstjärnan Rafael Nadal ej kommer att medverka på grund av en skada skenar biljettförsäljningen. Arrangörerna hoppas nu sälja slut på alla biljetter under de närmaste dagarna, liksom att de även hoppas på bra väder.
 
bolig en sueco774
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.