Bra resultat för Unicaja – Läkarnas rop på hjälp – Stor dag för Fuengirolakyrkan – Två danskar anhållna i nytt stort narkotikatillslag

Bra resultat för Unicaja - Läkarnas rop på hjälp - Stor dag för Fuengirolakyrkan - Två danskar anhållna i nytt stort narkotikatillslag

Bra resultat för Unicaja

Med ett plus på 86 miljoner euro fick Málaga-banken Unicaja ett framgångsrikt första år på börsen. Banken har lyckats öka intäkterna och sänka utgifterna samt minskat sina tunga tillgångar på bostadsmarknaden. Och tillslut börjar fusionen med den före detta sparbanken CEISS visa resultat.
Unicaja har i dagsläget 7 304 anställa, vilket är 5,4 procent färre än för ett år sedan.
Banken har även reducerat antalet filialer med 100 stycken, så i dag har banken 1 250 filialer fördelade i Málagaprovinsen samt i övriga Andalusien.

{loadposition google}

Läkarnas rop på hjälp

Läkarna i Málaga klagar ännu en gång högljutt över förhållandena på sjukhusen i staden. De efterfrågar större personalstyrka samt nyinvesteringar – vilket skulle gynna stadens invånare. Läkarna uppmärksammar att vårdcentralerna är nära att gå under då sjukhusen har en kapacitet att ta emot 250 patienter dagligen men i dag ska behandla 525 patienter varje dag.
Minskningar av personalstyrkorna samt nedskärningar i budgetar är orsaken bakom situationen som ses i dag. Det har under flera år talats om att det ska byggas ett nytt och stort sjukhus i provinshuvudstaden men än har ingenting skett på den fronten.
{loadposition google} 

Stor dag för Fuengirolakyrkan när Biskop emeritus Lennart Koskinen kommer på besök

biskop psDet är en viktig dag som stundar för Svenska kyrkan på Costa del Sol. Nu på söndag, den 11 februari, besöker nämligen Biskop emeritus Lennart Koskinen
kyrkan. Syftet med besöket är att biskopen på söndag kommer att officiellt tillkännage att Costa del Sol är sin egen församling med sin egen kyrkoherde. Även Svenska kyrkans utlandschef, Lena Brolin, kommer att delta.
Från kyrkan i Fuengirola meddelas att både svenska kyrkans körer och gospelkören kommer att medverka med sång och musik samt att söndagen kommer att bjuda på en fantastisk stund.
Efter gudstjänsten bjuder kyrkan in till smörgåstårta och mingel.
Alla hälsas hjärtligt välkomna denna stora dag, och det kommer även finnas aktivitet för barnen.
Installationsgudstjänsten den 11 februari börjar kl. 11.00.
 

Två danskar anhållna i nytt stort narkotikatillslag

640 kilo marijuana och hasch var det som polisen hittade när de i onsdags stormade en industrilokal i Alhaurín de la Torre. Narkotikan var paketerad och blandad med sand i containrar, redo att skeppas till Danmark.
Polisen hade länge haft ögonen på industrilokalen, som hade använts till att förvara, paketera samt lasta narkotikan.
Två danskar, 35 och 43 år gamla, har anhållits misstänkta för att vara männen bakom de olagliga aktiviteterna. 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.