Turistrådet i offensiv – Mercadona ökar – Presidenten för Marbella C.F. släppt

Turistrådet i offensiv - Mercadona ökar - Presidenten för Marbella C.F. släppt

Turistrådet i offensiv

Costa del Sols turistråd ökar sin marknadsföringsbudget med 30 procent och investerar i år 6,3 miljoner euro i att lansera Costa del Sol ute i stora världen. Turistrådet har planerat 250 punkter för året. Dessa handlar bland annat om att delta på mässor och skapa online-kampanjer.
Turistrådet kommer även i fortsättningen att spela det klassiska kortet ”Sol & Strand” liksom även Golf-konceptet men utöver detta kommer nästan en tredjedel av resurserna att läggas på att marknadsföra även kultur, mässor och kongresser samt Costa del Sols inland.

 
{loadposition google}

Mercadona ökar

Matvarubutikskedjan Mercadona är populärare än någonsin. Hela 24,1 procent av landets inköpsbudget ligger i dag hos Mercadona, vilket är tre gånger mer än hos de närmaste konkurrenterna Carrefour och Día.
Men Mercadona nöjer sig inte med det. För 2018 har matbutikskedjan planerat att öppna ett tvåsiffrigt antal nya butiker och under året kommer det även presenteras flera ekologiska produkter i sortimentet. Det sistnämnda är ett resultat efter interna analyser som gjorts i Mercadona, vilka visar att tre av fyra kunder är intresserade av hälsosam mat och ekologiska produkter. Bara förra året ökade matvarubutikskedjans försäljning av ekologiska produkter med 14 procent.
 
{loadposition google}

Presidenten för Marbella C.F. släppt

Alexander Grindberg, ägare och chef för Marbella Club de Fútbol, har inte setts till sedan den 26 september 2017. Orsaken – det var dagen när han greps, anklagad för att ha affärer med den ryska maffian samt för tvätt av stora summor pengar. Totalt greps elva personer under samma storstilade tillslag.
Alexander Grindberg betraktas fortfarande vara skyldig men efter fem månader bakom galler har han just släppts mot borgen på 750 000 euro.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.