Rekordår för bostadsförsäljningen – Första bussen utan chaufför på väg i Málaga – Vinter OS: Första medaljen till Spanien på 26 år

Rekordår för bostadsförsäljningen - Första bussen utan chaufför på väg i Málaga - Vinter OS: Första medaljen till Spanien på 26 år

Rekordår för bostadsförsäljningen

För första gången sedan 2007 passerar Málagaprovinsen gränsen för 30 000 sålda bostäder. I exakta siffror såldes det förra året 30 064 bostäder, vilket är en ökning på 12,8 procent på bara ett år. Med dessa fina försäljningssiffror för 2017 tar Málaga sig in på en fjärdeplats över de bäst säljande provinserna i Spanien, efter Madrid med 70 000 sålda bostäder, Barcelona med 52 000 sålda bostäder och Alicante med 34 000 sålda bostäder.

 
{loadposition google}

Första bussen utan chaufför på väg i Málaga

Som första stad i Europa kommer Málaga att lansera en förarlös buss år 2020. Bussen är tänkt att transportera passagerare, främst kryssningsgäster, från den nya hamnen till stadens centrum. Tolv företag investerar totalt 9 miljoner euro i projektet, som redan har startats.
Det är nu beräknat att det kommer att ta tre till fyra år innan den tolv meter långa bussen med plats för 55 ”riktiga” passagerare kommer att köras på gatorna.
 
{loadposition google}

Vinter OS: Första medaljen till Spanien på 26 år

De spanska prestationerna under vinter OS har alltid varit blygsamma. Faktiskt är det bara familjen Fernández Ochoa som har tagit hem medaljer till landet. För 46 år sedan vann Paco guld i slalom och för 26 år sedan följde hans något yngre syster, Blanca, i hans skidspår och tog en bronsmedalj i samma gren. Sedan dess har Spanien inte sett fler medaljer, förrän nu. I onsdag säkrade nämligen Regino Hernández från Málaga en ny bronsmedalj åt Spanien. Det var i den relativt nya grenen snowboard cross på snowboard.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.