Regnvatten för ett halvårs förbrukning – Bra månad för sysselsättningen – Terminal 2 på Málagas flygplats ska moderniseras

Regnvatten för ett halvårs förbrukning - Bra månad för sysselsättningen - Terminal 2 på Málagas flygplats ska moderniseras

Regnvatten för ett halvårs förbrukning

I fredags skrev vi att veckans regn i Málagaprovinsen bara var tillräckligt för att fylla provinsens vattenreservoarer till 30-35 procent av den fulla kapaciteten. Det stämmer. Men tack vare den stora nederbördsmängden som föll senare under fredagen, lördagen och söndagen samt delvis under måndagen är alla provinsens reservoarer nu fyllda till mellan 38-60 procent av deras kapacitet. Detta innebär att helgens regn har säkrat Málagaprovinsen tillräckligt mycket vatten för de kommande tre till sex månaderna. Det är positivt för alla, inte minst jordbruken.

 
{loadposition google}

Bra månad för sysselsättningen

Under februari månad skapades det strax över 81 000 nya arbetstillfällen i Spanien. Det är den bästa siffra sedan 2015. Med dessa nya arbetstillfällen har nästan 18,4 miljoner personer arbete i Spanien i dag, och dessa är anslutna till Seguridad Social-systemet. Det är nästan rekord.
Problemet på den spanska arbetsmarknaden är de stora generationsgrupperna som nu ska in på arbetsmarknaden. Således har den totala arbetslösheten under februari endast minskat med 6 280 personer, vilket knappt märks på den totala arbetslösheten, som uppgår till nästan 3,5 miljoner personer.
 
{loadposition google}

Terminal 2 på Málagas flygplats ska moderniseras

Under de kommande 20 månaderna kommer det att pågå en omfattande upprustning av Terminal 2 på Málagas flygplats. Terminalen ska moderniseras så att den rent utseendemässigt blir mer integrerad i flygplatsens nya stora Terminal 2. I dag kan man se ”gränsen” mellan de två terminalerna på både golv och väggar, men detta ska det nu alltså bli ändring på. Utöver golv och väggar får Terminal 2 även nya bagageband, toaletter, incheckningsdiskar m.m. så att alla terminaler ser likadana ut.
Arbetet är budgeterat till 6,2 miljoner euro.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.