Pappans flickvän dödade pojken Gabriel – Påskveckan skapar fler arbetstillfällen än någonsin tidigare – Marbella kommer att ha fina stränder hela året

Pappans flickvän dödade pojken Gabriel - Påskveckan skapar fler arbetstillfällen än någonsin tidigare - Marbella kommer att ha fina stränder hela året

Pappans flickvän dödade pojken Gabriel

Under helgen som var fick mysteriet kring försvinnandet av den åttaåriga pojken Gabriel, som försvann den 27 februari, sin lösning. Det skedde när pojkens kropp hittades i en väska i bagageutrymmet i en bil som tillhör pappans flickvän, när hon i helgen stoppades av polisen. Polisen hade då haft flickvännen under uppsikt efter att de fattat misstanke då hon några dagar tidigare anmält att hon hittat pojkens skjorta helt torr och ren förutom en enstaka lerfläck.
Gripandet har orsakat stor uppmärksamhet i hela landet och många i den lilla staden Nijar, i Almeríaprovinsen, är upprörda.
Kvinnan som anhållits nekade först till mordet men när hon förstod att polisen övervakat samt filmat henne när hon flyttade den döda kroppen erkände hon. Motivet bakom den grymma händelsen är fortfarande ovisst.
Kvinnan har fram tills gripandet varit tillsamman med pojkens pappa och har flera gånger setts i media då hon konstant stått vid hans sida under sökandet av pojken.
Innan kvinnan flyttade till Almería bodde hon i Burgos, där hon passade en fyraårig flicka, som plötsligt dog i en olycka. Det har nu bestämts att fallet kring den avlidna flickan ska återupptas.
 
{loadposition google}

Påskveckan skapar fler arbetstillfällen än någonsin tidigare

Den stundande påskveckan Semana Santa skapar i år fler arbetstillfällen än någonsin tidigare – inte bara i Málagaprovinsen utan i hela Spanien.
Bara i Málaga uppskattar konsultfirman Randstad att det kommer att skrivas 8 050 arbetskontrakt inför påskveckan och siffran för hela Andalusien uppskattas till 40 480 kontrakt. Kontrakten är dock oftast bara korttidskontrakt på 8-10 dagar och finns inom branscher som transport och distribution samt hotell och restaurang.
 

Marbella kommer att ha fina stränder hela året

Marbella kommun har just beslutat att avsätta 3,2 miljoner euro för de kommande fyra åren till att förbättra stadens stränder. Syftet är att stadens stränder ska vara rena och inbjudande hela året runt och orsaken bakom är att turismen i staden har ökat under vinterhalvåret, samt det faktum att allt fler turister ses använda stränderna till att både promenera och sola under dagens varmaste timmar.
 
{loadposition google}

Indisk medborgare gripen för våldtäkt på svensk turist

En indisk medborgare har gripits av polisen i Fuengirola misstänkt för våldtäkten på den svenska kvinna som En Sueco skrev om i nyhetsmailet i fredags. Kvinnan, som var på semester i Fuengirola och som nu återvänt till Sverige, uppsökte polisen förra veckan för att anmäla att hon på tisdagsmorgonen vaknade upp våldtagen i en okänd lägenhet, efter att troligtvis ha blivit drogad på en bar natten mellan måndagen och tisdagen.
Den indiska medborgaren sitter nu häktad misstänkt till våldtäkten utan möjlighet till borgen.
Ytterligare en indisk medborgare greps i samma veva misstänkt för att ha medverkat i våldtäkten, då han befann sig i samma lägenhet. Han har dock försatts på fri fot i väntan på resultat från rättsmedicinska tester men han får inte lov att lämna landet innan resultat är fastställt.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.