Korrupt Marbella-politiker fri igen – Mercadona ska revolutionera mathandeln online – Nytt hotell-i-hotell-koncept öppnar i Marbella

Korrupt Marbella-politiker fri igen - Mercadona ska revolutionera mathandeln online - Nytt hotell-i-hotell-koncept öppnar i Marbella

Korrupt Marbella-politiker fri igen

Efter tolv år bakom galler är Juan Antonio Roca (nästan) en fri man igen.
Marbellas före detta starka man har dömts till totalt 34 års fängelse för omfattande förskingring under sin tid i Marbellas kommunstyre. Dock finns det en särskild paragraf i den spanska lagen som gör att man kan tilldelas maximalt 20 års fängelse för ekobrott. Detta innebär att Juan Antonio Roca, nu efter att han har sonat 60 procent av sin fängelsedom kan sona resterande år i sitt hem mot att han deltar i volontärarbete samt accepterar att bära fotboja så att det hela tiden kan kontrolleras var han befinner sig.
Parallellt med det volontärarbetet kommer Roca kunna röra sig fritt på den privata arbetsmarknaden.

 
{loadposition google}

Mercadona ska revolutionera mathandeln online

Den populära livsmedelsbutiken Mercadona investerar inte mindre än 20 miljoner euro i att skapa landets bästa system för onlinehandel, som ska vara färdigt innan slutet av 2018. Mercadona är utan tvekan Spaniens största livsmedelskedja och inte mindre än 24 procent av landets livsmedelshandel i dag omsätts i de många butikerna som tillhör kedjan. På Mercadona är man övertygad om att onlinehandeln är framtiden varför det nu investeras mycket i att bli den första och största inom just detta område. Det nya onlinesystemet för livsmedelsinköp kommer troligtvis att vara färdigt redan under årets tredje kvartal och kommer första att testas i Mercadonas livsmedelsbutiker i Valenciaregionen.
 
{loadposition google}

Nytt hotell-i-hotell-koncept öppnar i Marbella

Det blir lyx och gastronomi på högsta nivå och utan stök och unga människor när det nya hotellet Hotel Nobu öppnar i Marbella den 22 mars. Hotellet är en del av det kända Hotel Puente Romano, som har licenserat ut 49 rum till de två kända kockarna och nu hotellägarna Nobu Matsuhisa från Japan och spanska Dani García. Förstnämnda får ge namn åt det nya hotellet, som blir det första ”hotell-i-hotell” på Costa del Sol. Konceptet i sig finns redan och fungerar bra i bland annat Miami, Las Vegas, Malibu, Ibiza och London, och det kommer snart även att expandera till Chicago, Barcelona, Los Cabos och Bahrain.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.