Puerto Banús Dental Group & Implant Center stänger

Puerto Banús Dental Group & Implant Center stänger

År 1994 flyttade familjen Wallenborg till Costa del Sol. Bo Wallenborg arbetade i början som tandläkare i Fuengirola.
När byggnationen Marina Banús planerades i Puerto Banús reserverades en lokal där för att öppna en tandläkarklinik. År 2000 startade verksamheten under namnet Clinica Dental Medic, senare Puerto Banús Dental Group & Implant Center. Den svenska kliniken blev snabbt populär bland både skandinaver och andra nationaliteter.
 
”Det har varit riktigt roligt och givande att arbeta som tandläkare under alla dessa år och det har också varit fantastiskt att ha arbeta med min son Niclas Wallenborg, som ju med åren också blivit känd som en mycket duktig tandläkare här på kliniken. Niclas kom ju senare att flytta till Stockholm där han har kommit att bli en mycket uppskattad och populär tandläkare samtidigt som han också varit verksam här Puerto Banús”, berättar tandläkare Bo Wallenborg.
 
Men som allt har även Puerto Banús Dental Group & Implant Center ett slut, Bo Wallenborg förklarar: ”Jag fyller snart 71 år och känner att det är dags för mig att dra mig tillbaka. Jag skulle gärna se att klinikens verksamhet fortsätter men då Niclas har fullt upp med sin klinik i Sverige – Nacka Tandvårdsteam, är det nu dags att vrida om nyckeln och ge detta kapitel ett avslut. Så nu vill jag och Niclas tacka för alla år som varit här i Puerto Banús. Jag startat ett nytt kapitel som pensionär och Niclas kan nu koncentrera sig helhjärtat på sin klinik i Sverige.”
 
Vill du fortsätta din tandvård hos Niclas Wallenborg och har vägarna förbi Stockholm är du mer än välkommen att boka tid hos Nacka Tandvårdsteam (även specialisttandvård inom endodonti/rotfyllningar och parodontologi/tandlossning) på:
Av Nacka Tandvårdsteam

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.