Ecofilters Costa del Sol

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Drygt ett år har gått med Ecofilters Costa Del Sol och responsen har varit enormt positiv. Firmans ”hela-hus-filter-teknik” motsvarar dagens förväntningar på en bra ECO-produkt. Deras filter förbrukar varken salt eller elektricitet och inte heller använder de något vatten för “backflushing” av filter – en funktion som ofta bidrar till onödigt hög vattenkonsumtion.
 
Ecofilters filter ändrar ditt vatten från att vara ett hårt vatten, som bidrar till kalkavlagringar i hushållsmaskiner och på duschväggar m.m., till ett mjukt maskinvänligt vatten. Vattenanalys gjord av Aqua invent AB den 23/10-17 med vatten från Mijas området visar: vattenhårdhet innan test 13 dH och efter test 0,87 dH.
 
Ecofilters dricksvattenfilter gör att du får ett dricksvatten som är 100 procent
säkert fritt från kemikalier (klor), bakterier och virus. Resultatet efter filtrering blir ett av världens mest hälsosamma födoämnen: ett rent vatten som innehåller mineraler men filtret har filtrerat bort den mineralstorlek som bidrar till njursten och andra sjukdomar relaterade till ett högt intag av mineraler.
 
Samtidigt som filtren renar vattnet bidrar Ecofilters till en bättre och renare värld utan plastflaskor. Varje liter mineralvatten som säljs har förbrukat tre liter vatten under
framställningen.
 
Börja vara en del av mindre plast i din omgivning med Ecofilters “Ecoagua” dricksvatten. Dessutom är Ecofilters använda filter återvinningsbara!
 
Ecofilters Costa del Sol arbetar med att finna lösningar för alla situationer. Senaste tillskottet i Ecofilters sortiment är duschfilters som eliminerar kloret i vattnet så att du slipper andas in det skadliga ämnet samt gör din hy smidigare då klor har en förmåga att torka ut hyn.
 
Ecofilters Costa del Sol: +34 605 432 004, www.costadelsol.ecofilters.es
Av Ecofilters Costa del Sol

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco