Sol Eyes har invigt sin nya klinik i Fuengirola

Sol Eyes har invigt sin nya klinik i Fuengirola

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Det var många som kom för att gratulera teamet på Sol Eyes när kliniken firade invigningen av sin nya lokal i centrala Fuengirola den 13 mars. Bland alla besökare, som bjöds på goda tilltugg och cava, alt. alkoholfritt, minglade klinikens specialister liksom övrig personal som glatt svarade på frågor och informerade om behandlingar.
 
Sol Eyes Fuengirolaklinik låg tidigare på Plaza Hispanidad i Los Boliches men med växande efterfråga har kliniken vuxit ur sina tidigare lokaler och alltså flyttat till helt nya lokaler mitt i Fuengirola, bara ett stenkast från Fuengirolas tågstation och saluhall. Dessutom har Sol Eyes även en klinik centralt i Puerto Banús, bara ett stenkast från Plaza Antonio Banderas.
 
Sol Eyes är Costa del Sols enda nordiska ögonklinik och specialiserar sig på ögonmedicin och -kirurgi i världsklass. Här träffas bland andra Petri Oksman (ägare och ögonkirurg), Erja Oksman (ägare och specialistläkare inom ögonsjukdomar), Pedro Naranjo Bonilla (ögonkirurg), Jonathan Strauch (ögonkirurg), Jarmo Toivanen (specialist inom traumatologi och ortopedi) samt Hanna Raitio (specialiserad inom estetisk dermatologi och allergier samt kontroll och borttagning av födelsemärken, vårtor och hudförändringar).
 
Hos sol Eyes kan du vara säker på att du tas om hand av erfarna professionella och du är garanterat i goda händer, t ex har Petri och Erja Oxman decennier av erfarenhet av presbyopi- och starroperationer samt av laserbehandlingar för att korrigera brytningsfel. Det ska även tilläggas att det talas både svenska, spanska, engelska och finska på klinikerna.
 
Sol Eyes-teamet hälsar välkommen till den nya kliniken i Fuengirola och självklart även till kliniken i Puerto Banús!
 
Av Sol Eyes

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco