El med lågt pris och fantastisk kundservice

El med lågt pris och fantastisk kundservice

Hos Escandinava de Electricidad, som gör el lika enkelt som hemma i Sverige, är det så lätt att du själv kan fatta goda val.

Escandinava de Electricidad är ett litet elbolag som gör det lätt att vara kund. Kundservicen t ex finns på alla nordiska språk samt på spanska, katalanska och engelska. Du kan således få dina fakturor på ett skandinaviskt språk eller på engelska, så att du inte behöver tvivla det minsta på vad du betalar för. Och så baseras dina fakturor på den reella mätaravläsningen – du betalar alltså inte för estimerad förbrukning. Betala för den el du använder – så enkelt är det.
Hos Escandinava de Electricidad är de så säkra på att du känner igen en bra produkt när du testar den att de inte har några bidningstider. Förhållandet till kunden baseras därmed på frivillighet och tillit. Vidare levererar de enbart 100 procent grön el med priser som ligger mellan 5-15 procent längre än hos de stora bolagen.
Som någonting helt nytt samarbetar Escandinava de Electricidad nu med flygbolaget Norwegian, så att du kan tjäna cashpoints med din elförbrukning.
Lätt att byta elbolag och välja tariff 
Det finns flera olika tariffer, t ex tariffen DAG, som passar dem med jämn elförbrukning under hela dygnet, medan tariffen NATT passar dem som har 30-40 procent av elförbrukningen mellan kl. 23.00-13.00.
Normalt tar det mellan 5-10 dagar att byta elbolag, och du blir inte ellös, varken under eller efter processen.
 
Kontakta Escandinava de Electricidad för mer information om vilken tariff som passar dig och din elförbrukning.
900 373 681 – www.escandinavaelectricidad.es
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.