Bra råd är bättre än dåliga köp

Bra råd är bättre än dåliga köp

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Home Inspector Spain presenterar en unik tjänst: Besiktningsman som guide i bostadsköp. För felet ligger i detaljerna.

”I många länder är det vid bostadsköp obligatoriskt att använda en besiktningsman i som kontrollerar bland annat struktur, allmänna planritningar, går igenom eventuella defekter som behöver rättas till samt även värderar huset, allt efter en bestämd lista, men här i Andalusien är detta mindre vanligt. Ofta säger mäklaren att denne hjälper till och visst kan även en arkitekt eller annan fackman göra det, men i mäklarens fall är det inte troligt att utlåtandet blir neutralt och i andra fall kan det dröja veckor innan resultat fås. Men det finns en aktör på marknaden som gör detta, i vissa fall redan samma dag, nämligen bühler & partners!”, säger Benno Bühler, RICS London-certifierad besiktningsman och chefsarkitekt hos bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations
”Vi hos bühler & partners (med huvudkontor i Málaga och som även gör värderingar åt den spanska domstolen), inspekterar bostaden åt dig och upprättar en åtgärdslista, och vi hittar felen! Men det handlar inte bara om att hitta fel för att kunna åtgärda dem. Brister är nämligen ett utmärkt argument till att sänka priset på bostaden. Självklart är man som köpare fri att själv förhandla med säljaren, men när det kommer till tekniska delar kan det vara skönt att ha någon som oss, en professionell att luta sig mot”, förklarar Benno Bühler. Vidare, skulle det dyka upp legala problem kan inte bühler & partners själva ge rådgivning, men de kan rekommendera mycket kompetenta jurister.
bühler & partners är experter på sitt område och gör den tekniska undersökningen och låter juristen sköta det legala.
”Besiktningstjänsten hos oss kostar från bara 350 euro + en procent av det som vi sparar åt köparen. Med andra ord – desto mer vi kan sänka bostadspriset åt köparen, desto mer tjänat vi. Både köparen och bühler & partners är alltså vinnare”, avslutar Benno Bühler.
 
bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations
www.home-inspector-spain.com, info@architect-spain.com, +34 952 609 617, +34 610 794 443

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco