Iberia Försäkringsmäklare

Iberia Försäkringsmäklare

Iberia Försäkringsmäklare grundades 1996 av Sassan Mikhtchi – en tidigare återförsäkringsmäklare från Hamburg. Sassan utexaminerades från London School of Economics och efter att ha bott i flera olika länder kände han att han hade en bra förståelse för utlänningarnas behov i Spanien.
På den tiden erbjöd inte ett enda försäkringsbolag produkter på språk som utländska kunder i Spanien kunde läsa och då de flesta utländska semesterbostadsägare i Spanien inte pratar spanska, inte heller då, köpte de egentligen en försäkring som de inte förstod. Det är utmanande att förstå juridiska kontrakter på vilket språk som helst, men på den tiden var det ett allvarligt problem. Så Iberia Försäkringsmäklare började introducera försäkringsprodukter i Spanien på tyska och engelska samt strax senare även på schweizertyska. Detta gällde självklart de försäkringar som utlänningar ofta efterfrågade.

 
Hos Iberia Försäkringsmäklare är förbättrad servicekvalitet och förståelse för kundernas behov grundpelare och nu för tiden erbjuds produkterna på ännu fler språk, som är vanliga i Spanien. I dag tar teamet hand om kunderna på minst åtta språk och för sina svenska kunder är Iberia Försäkringsmäklare mycket stolta över att få presentera Brenda Mimmi.
Brenda Mimmi har en indisk pappa, en finsk mamma, är född i Sverige och samt är uppväxt i Tyskland. Hennes charm, kompetens och språkkunskaper är ett underbart supplement till det redan mycket professionella arbetet som
 
Iberia Försäkringsmäklare levererar.
Iberia Försäkringsmäklare är tillgänglig 24/7 och de hjälper även till med brådskande frågor under kvällar, nätter och helgdagar. Alla försäkringar som behövs kan tillhandahållas.
Iberia Försäkringsmäklare samarbetar med försäkringsbolag i Spanien, hela Europa och på Lloyds i London. Huvudkontoret ligger på Mallorca, därifrån hela Spanien sköts, då det tack vare modern teknik inte längre råder behov av lokala kontor. Med det sagt ska det nämnas att teamet med jämna mellanrum reser till många destinationer i Spanien.
 
De mest efterfrågade försäkringarna är sjukförsäkring, hus-, bil- och båtförsäkring.
Har du frågor samt vill tas hand om av det pålitliga Iberia-teamet, kontakta då Iberia Försäkringsmäklare.
Gratis hotline: +34 900 525 890, e-mail till Brenda Mimmi: brenda@iberiaforsakringsmaklare.com, internet: www.iberiaforsakringsmaklare.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.