SWEA Marbellas företagarmässa den 15 november

SWEA Marbellas företagarmässa den 15 november

I år går SWEA Marbellas megapopulära företagarmässa av stapeln på Hotel H10 (vid casinot i Marbella) den 15 november kl. 17.00–20.00.

I den stora konferenshallen kommer det finnas 50-60 företagare från vitt skilda branscher såsom klädbutiker, fastighetsmäklare, inredningsfirmor, matbutiker osv. som presenterar sina tjänster och produkter.
Omkring 500 besökare brukar besöka denna populära mässa och samtliga utställare bjuder på någonting gott att äta eller dricka. Dessutom kommer det, som tidigare år, finns ett generöst lotteri på plats, någonting som brukar vara oerhört uppskattat.
 
”Detta är ett ypperligt tillfälle för alla företagare att träffa en del av den stora svenskkolonin som finns på plats i vårt område”, säger Monica Silverstrand, som är en av arrangörerna. Hon tillägger också: ”Oftast är ju SWEA:s evenemang avsedda enbart för kvinnor, men inte denna gång. Här är alla hjärtligt välkomna!”
Så sätt ett kryss i kalendern för den 15 november och besök SWEA Marbellas populära företagsmässa.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.