Friederich Damore Bruun hjälper dig att bli av med kroniska sjukdomar

Friederich Damore Bruun hjälper dig att bli av med kroniska sjukdomar

Han är utbildad naturläkare i Tyskland och så är han expert på kroniska sjukdomar såsom allergier, kretsloppsproblem och kronisk smärta. ”Jag har sysselsatt mig med detta i 23 år och de flesta klienterna kommer till efter rekommendationer”, berättar Friederich Damore Bruun, som hjälper klienter med att må bättre och bli friskare.

Friederichs koncept erbjuder laboratorietester genom vilka man kan få mätt vilka näringssubstansbrister man har i kroppen. När Friederich har resultatet, det tar vanligtvis två-tre veckor, utformar han en behandlingsplan, speciellt sammansatt till dig. I behandlingsplanen kommer du bland annat hitta kosttillskott som är uppbyggande för din kropp. Och just kosttillskott är någonting som Friederich har en stor passion för. ”Jag har själv gjort fem olika kosttillskott – och det är ju ett fält som jag är specialiserad inom” berättar han och fortsätter: ”När du tar prover hos läkaren tar de bara ett blodprov och testar det utifrån en kort lista. Med Currames laboratorietest tar vi urin-, blood spot- och salivprov, vilket ger en djupare inblick i vad man kanske saknar för olika ämnen i kroppen, vilket kan vara orsak till att man har den eller de skavanker som man har.”
Alla Currames tester är enkla och kan tas hemma.
Du kan avtala en konsultation med Friederich hemma hos dig själv eller på Centro Sanum i Centro Idea. Friederich arbetar faktiskt i hela Europa, eftersom han arbetar med många idrottsmänniskor. ”Speciellt för idrottare kan det vara fatalt att missa en tävling. Därför söker många av de idrottare som har idrottsskador, smärta eller allergier hjälp i ett grundligt laboratorietest”, avslutar Friederich och säger att alla kan kontakta honom för gratis information om test och behandling.
Få mer information på: www.currame.com – friederich@currame.com – + 45 27 20 77 23

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.