Ekologisk och hälsosam villa i exklusiv design

Ekologisk och hälsosam villa i exklusiv design

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Eco Luxury Villas är ett nytt koncept bestående av ekologiska villor som trots det inte gör avkall på varken design eller lyx. Och dessa villor har det senaste när det kommer till installationer, konstruktionssystem, hållbarhet och energieffektivitet, som också tar hänsyn till din hälsa.

 
Detta är ett projekt som har fått mogna under många år och det är designat av den prestigefyllda arkitekten Lis Melgarejo, som har bred internationell erfarenhet samt som är känd för sin exklusiva design.
 
Projektet ligger i området La Cala Golf, i Mijas Costa. I närheten ligger det prestigefyllda hotellet La Cala Resort-Spa, tre golfbanor med internationellt erkännande, privata skolor och golfskolor. Dessutom är det bara 5 minuter till stranden och Marbella, Málagas flygplats samt de kända stränderna i Mijas, Cabopino och de glamorösa nattklubbarna i Marbella nås med bara en kort bilkörning.
 
Alla märken och material är noga utvalda baserat på att de i sina produktionsprocesser tar hänsyn till hållbarhet, miljö, låga koldioxidutsläpp samt att de har hög energieffektivitet, och för att förstå kvalitetsnivån kan det nämnas att märkena som det arbetas med är de internationellt erkända Schmidt, Villeroy&Boch, Cortizo, Siemens, Vola och Hansgrohe.
 
Detta är drömvillor i ett priviligierat område. Designen är exklusiv med respekt för miljön samtidigt som det erbjuds en hälsosam livsstil, som du inte kan gå miste om.
Första Ecoluxury Villa kommer att stå färdig i slutet av 2019.
www.sbpanoramic-homes.com
info@sbpanoramic-homes.com • Tel. 00 34 646 628 444

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco