Nya prisökningar för el att vänta · Ny flygplats i Murcia · Jyske Bank Gibraltar till salu

Nya prisökningar för el att vänta · Ny flygplats i Murcia · Jyske Bank Gibraltar till salu

Nya prisökningar för el att vänta

Allting tyder på markanta prisökningar på de kommande månadernas elräkningar. Bland annat så har elbolagens grossistpriser på el höjts med nästan 40 procent under januari, på grund av den kalla vintern i Europa. Och då ingenting tyder på att grossistpriset kommer att sänkas de kommande månaderna är det nästan säkert att detta kommer att återspeglas på hushållens elräkningar.
Den spanska regeringen fattade annars beslut innan jul att annullera statens 7 procentiga skatt på elektricitet för att undvika eller minska eventuella höjningar av hushållens elräkningar.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Ny flygplats i Murcia

Efter 10 års förberedelser och byggarbete har Murcia tillslut invigt sin nya flygplats. Flygplatsen börjar med flygningar till tolv destinationer fördelade över England, Irland och Belgien, men redan till mars invigs flera inrikessträckor och rutter till fyra städer i Norge: Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim.
De första flygbolagen att trafikera den nya flygplatsen är Ryanair, EasyJet och Tui.
Flygplatsen är utan tvekan ett uttryck för de stora ambitionerna som finns i Murcia, som är en spännande stad med en lång, oförstörd kuststräcka. Området har alltid stått i skuggan av Málaga (Costa del Sol) och Alicante (Costa Blanca) och de stora flygplatserna som finns där.
Den nya flygplatsen förväntas locka både nya turister och investerare till området.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Jyske Bank Gibraltar till salu

Motiven och spekulationerna kan vara många men under onsdagen presenterades det officiellt att Jyske Bank på Gibraltar är till salu. I ett pressmeddelande förklarade banken att den strategiska effekten mellan Gibraltar och det övriga Europa har minimerats med åren samt att osäkerheten kring Brexit gör att banken nu söker ny ägare. Flera potentiella köpare har redan visat intresse, meddelas det från Jyske Bank, som också garanterar sina kunder en enkel och säker övergång till Jyske Banks andra filialer.
Jyske Bank har haft säte på Gibraltar i 31 år.
 
 
 
{loadposition google_native}

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.