Åsa Pettersson – din svenska fastighetsmäklare i Fuengirola

Åsa Pettersson – din svenska fastighetsmäklare i Fuengirola

Fastighetsmäklare Åsa Pettersson, med kontor i Los Boliches (Fuengirola), började sin verksamhet 1996. Sedan dess har företaget vuxit betydligt och blivit expert på områdena i och omkring Fuengirola, omfattande även delar av Mijas och Benalmádena.
 
Bostäderna som Åsa Pettersson förmedlar är i alla former – lägenheter, radhus och villor, både centralt och en bit utanför stadsmyllret.
 
Ett exempel på ett typiskt objekt som lockar svenskar som söker bostad i områdena där Åsa Pettersson arbetar är detta charmiga radhus som syns på bilderna, som är till salu just nu för 269 000 euro! Detta radhus, med närhet till butiker, restauranger, caféer m.m. ligger på 15 minuters promenadavstånd till centrala Fuengirola och till stranden. Radhuset totalrenoverades för ägarens eget bruk 2017, så här handlar det om en kvalitetsrenovering. Bostadens byggyta är 112 m2, fördelat på två våningar, med tre sovrum (varav ett med balkong), ett badrum och en gästtoalett. Bostaden säljs möblerad och utrustad med luftkonditionering och fiber-internet. Dessutom har radhuset en privat takterrass med utsikt mot Fuengirola, havet samt bergen. Bostaden, som ligger i ett område med gemensam trädgård och pool, har även en privat uteplats med fruktträd på framsidan och en privat patio på baksidan.
För mer information om detta objekt, surfa in på Åsa Petterssons hemsida och ange ref.nr. R302. På hemsidan hittar du även många fler bostäder till salu.
Förutom förmedlingen av bostäder erbjuder Fastighetsmäklare Åsa Pettersson en helhetslösning där de kan hjälpa till med pappersexercisen vid ett köp eller en försäljning. Det är en uppskattad tjänst med vilken du som kund har allt under samma tak, och det gör det också lätt att få besked om var i köp- eller säljprocessen du befinner dig.
 
+34 952 59 31 32, www.asapettersson.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.