Banco Santander och IBM i rekordavtal · Costa del Sols turistråd storsatsar · Hittade resväska fylld med ben

Banco Santander och IBM i rekordavtal · Costa del Sols turistråd storsatsar · Hittade resväska fylld med ben

Banco Santander och IBM i rekordavtal

Spaniens största bank, Banco Santander, och den amerikanska jätten IBM har ingått ett nytt femårigt samarbete under vilket det ska utväxlas tjänster för totalt 619 miljoner euro. De två företagen har redan samarbetat i flera år men breddar nu arbetet med varandra ytterligare. Framöver ska IBM stå för en genomgående översyn av Banco Santanders onlineaktiviteter samt säkra en förbättring av bankens dataskydd och säkerhet. Bakom den stundande omorganiseringen av Banco Santanders onlineverksamhet ingår även breddning och förändringar som på längre sikt ska säkra banken stora driftsbesparingar.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Costa del Sols turistråd storsatsar

Turistrådet på Costa del Sol har just presenterat en ny och ambitiös handlingsplan för året. Turistrådet ökar således sin budget till marknadsföring av Costa del Sol i Europa till 6 miljoner euro, vara 1 miljon euro är öronmärkt till den nationella marknaden, och det har inte hänt tidigare. Turistrådet ser nämligen en stor potential i turismen från de spanska regionerna Madrid, Barcelona, Baskien, Castilla la Mancha och Castilla y León i norra Spanien. Vanan trogen är det koncepten sol och strand samt golf och mässor som det fokuseras på. Totalt har turistrådet planerat 200 aktiviteter. Dessa sträcker sig från deltagande på mässor till möten med researrangörer samt flygbolag. Majoriteten av aktiviteterna är planerade till europeiska länder men en sjättedel av budgeten och de marknadsföringsmässiga aktiviteterna har i år alltså planerats till den nationella marknaden.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Hittade resväska fylld med ben

De nya ägarna till ett radhus i Fuengirola fick en stor chock när de flyttade in i sitt nya hus. När de var igång och städade huset för att flytta in hittade de en resväska fylld med ben i tvättstugan. Först trodde paret att det handlade om ett mord men polisen kunde snabbt lugna dem. Visserligen var det tal om skelettdelar från människor, men så många av benbitarna är från samma kroppsdel så det kan omöjligt handla om ett mord. Polisens teori är i stället att en läkarstudent säkert har bott i huset för flera år sedan och inte orkat ta med sig resväskan med ben när denne flyttade.
Flera av benbitarna är minst 50 år gamla.
 
 
 

{loadposition google_native}

 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.