Advokatfirman Isacsson växer

Advokatfirman Isacsson växer

Det är härligt att se framgångar på Costa del Sol. Ett företag som växer, vilket tydligt framgår i och med att det nyligen flyttat kontoret till större och finare lokaler i Centro Plaza, är utan tvekan Advokatfirman Isacsson. Och det finns ytterligare nyheter att berätta. Nu har nämligen även personalstyrkan ökats för att möta den växande skaran med nöjda klienter. Isacssons har nämligen nöjet att hälsa både den svenska juristen jur.kand. Erik Berger samt den spanska advokaten Meritxell Fernandez-Riego Sánchez välkomna till advokatfirman.
 
Erik har tidigare varit partner i en engelsk advokatfirma på Costa del Sol samt även arbetat vid revisions- och skattebyråerna Grant Thornton och PwC. Eriks fokus i verksamheten är internationell skatterätt samt frågor kring spanska fastigheter och etablering av verksamhet i Spanien, inte minst ur ett svensk-spanskt perspektiv.
”Vi är mycket nöjda med att genom Erik nu kunna erbjuda kvalificerad skatterådgivning, såväl för privatpersoner som för företag, bland de tjänster som vi tillhandahåller genom våra svenska och spanska jurister. Förutom sina egna gedigna kunskaper har Erik ett omfattande svenskt och internationellt nätverk som kommer att vara ett bra tillskott till firmans nuvarande nätverk av kvalificerade rådgivare”, säger Lars Isacsson.
Maritxell är spansk advokat och har varit verksam som advokat i Spanien i 15 år med inriktning på familjerätt, arvsfrågor, vårdnadstvister m.m.
”Meritxell utgör ett mycket värdefullt tillskott till firman genom sin gedigna erfarenhet inom spansk och internationell familjerätt – ett område som expanderar snabbt inom vår firma. Med sin bakgrund med advokatverksamhet i både Marbella och Madrid har Meritxell också ett omfattande nätverk inom området, vilket ger oss möjlighet att biträda klienter i även andra delar av Spanien”, berättar Lars Isacsson och tillägger: ”I samband med att Meritxell nu ansluter sig till Isacssons öppnar firman även representationskontor i Madrid samt Stockholm.” Och det finns ytterligare en nyhet! Sedan några månader tillbaka är nämligen firmans ägare, välrenommerade Lars Isacsson, nu även fullvärdig ledamot av det spanska advokatsamfundet Abogado Ejercicio. Detta kan ses som ett bevis på att Lars Isacsson är fullt sakkunnig samt kvalificerad inom spansk lag och rätt.
 
Advokatfirman Isacsson, med över 30 års erfarenhet inom lag och rätt, är en svensk-spansk advokatfirma. Med såväl svenska som spanska jurister företräder de både privatpersoner och företag i Sverige samt Spanien med alla typer av juridiska ärenden med anknytning till svensk och spansk rätt. Som exempel på ärenden som hanteras regelbundet kan nämnas bland annat affärsjuridik, fastighetsköp, fastighetsrätt, tvister, internationell skatterätt, arvs- och gåvorätt, familjerätt, etableringsfrågor, boutredningar, brottmål och arvsskatt.
 
Advokatfirman Isacsson ligger i Centro Plaza, lokal 17, Nueva Andalucía, Marbella.
Tel.+ (34) 952 90 82 37, e-mail: info@isacsson.es
Se även: www.isacsson.es
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.