Málaga flygplats flyger mot nya rekord · Stormväder förstör kustens stränder · Manipulerade roulette och vann 61 000

Málaga flygplats flyger mot nya rekord · Stormväder förstör kustens stränder · Manipulerade roulette och vann 61 000

Málaga flygplats flyger mot nya rekord

Trots oklarheterna om Brexit, minskningen av turister från Tyskland och ökat intresse för Turkiet, Egypten och Tunisien, tyder allt på ett nytt passagerarrekord på Málagas flygplats. Förra årets rekordhöga passagerarantal på 19 miljoner resenärer såg annars ut att vara omöjligt att tangera, men de många nya flygrutterna från Málaga har blåst ytterligare liv i flygplatsen. Det är speciellt bolagen Ryanair, Easyjet, Vueling, Delta och Gulf Air som inte är rädda för att flyga till nya destinationer och lyfta med nya flygplan. Där till kommer att säsongen för besökare på Costa del Sol har förlängts så att högsäsongen nu sträcker sig från april till oktober. Flygplatsen siktar därför nu mot nytt passagerarrekord på 20 miljoner resenärer för 2019.
Sedan öppningen av Terminal 3 på Málagas flygplats öppnade har aktiviteten ökat så mycket att det i dag knappt finns plats för fler avgångar, redan nu lyfter och landar flygplan dygnet runt på flygplatsen.
 
 

{loadposition google_native}

 
 
 

Stormväder förstör kustens stränder

Onsdagens storm har orsakar stor skada på provinsens stränder – speciellt i Fuengirola, San Pedro och Estepona. Vågorna som gick så höga som uppåt sex meter har näst intill ”ätit upp” stränderna på många platser. Fenomenet är känt men svårt att förhindra. Därför är det nu behov av stora mängder sant för att förbättra de drabbade stränderna. Detta arbete förväntas komma igång snabbt men det är inte säkert och de drabbade stränderna hinner bli klara till påskveckan då, vanan trogen, årets första stora turistvåg väntas.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Manipulerade roulette och vann 61 000

Två män har anhållits efter att ha manipulerat ett roulettespel i Marbella varefter de vann 61 000 euro. De två männen tycks ha specialiserat sig på att knäcka koder till automatiska roulettespel som finns i de många nya spelhallarna som finns i många städer. De två spelarna sägs ha spelat vid samma roulett under ett par veckors tid. Medan den ene knäckte och manipulerade koden till datorn som styr rouletten höll den andre koll på att personal och andra spelare inte kom i närheten. Efter ett par veckors spanande har nu de två männen gripits. En av männen kommer från Rumänien och den andre från Marocko.
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.