La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2019!

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2019!

Jippie! Första sommarmånaden och jag hälsar den välkommen av hela mitt hjärta. Jag verkligen njuter av att mötas av värme och ljus varje dag, oavsett om det är tidig morgon när jag ser solen gå upp över Medelhavet under min morgonpromenad eller om det är när jag lämnar kontoret om eftermiddagen. Bästa jämförelsen jag kan göra är att jag är som en soltörstande ödla – ljus och värme!

 
Jag har mitt semester-”mode” på. Egentligen har jag nog haft det på redan sedan mitten av maj – utan att ha semester ännu. Härligt va’! Och utan några som helst planer för sommaren har jag en fantastisk frihet att när En Suecos juli/augustimagasin skickats till tryck i slutet av denna månad. Då ska jag bara ta dagarna som de kommer. Inga datum eller tider att passa utan bara ren frihet att göra det som faller mig in. Jag ska fylla dagarna med bara kvalitetsgöra som att läsa de där böckerna som väntar, sy de där kläderna som ligger på hög, och så ska jag framförallt ut i naturen – stranden eller skogen spelar ingen roll. Tänk vilken lyx! Men nu först är det en månads arbete kvar – men vad gör det, jag gillar mitt jobb och jag fortsätter att njuta av varje solig dag!
 
I detta magasin har du som läsare en annan slags frihet än den jag nämner ovan – friheten att läsa de artiklar som lockar din läslust. Vi på En Suecos redaktion hoppas naturligtvis att alla mina journalistkollegors och mina egna artiklar lockar till läsning! En artikel som speciellt lockar mig denna månad är På Andra Sidan – vem provoceras inte till läsning med en rubrik som: ”Kan homosexualitet botas?”. Missa inte den!
 
Själv har jag fått tillfälle att prata med ingen mindre än Dr. Alban – 90-talets svenska musikstjärna! Han spelar ju här på kusten snart så jag tyckte att det passade bra att vi får veta lite mer om honom innan han kliver på scenen i Fuengirola. Intervjun med Alban var fantastiskt rolig – prata om hans gamla hits var som en tidsmaskin rakt in i 90-talet. Men nu lever vi i 2019 och det är därför jag ville få fatt i honom – för att få veta vad han gör nu för tiden.
 
 

 
 
En annan intervju som jag skrivit om i detta nummer av En Sueco är mötet med systrarna Stella och Diana. Dessa tjejer är två ambitiösa tonåringar som satsar stenhårt på att uppfylla sina drömmar. Att drömma om framtiden kan vi alla göra men hur många är det som faktiskt aktivt, riktigt på allvar, satsar allt de kan för att förverkliga sina drömmar? Tjejerna och jag pratade en hel del om hur de har löst vardagen med skola och aktiviteter, och hur de får allting att gå ihop. De är verkligen en inspiration för andra ungdomar!
 
Detta jag nämnt nu är bara tre artiklar och naturligtvis innehåller månadens magasin mer! Gillar du att vandra – läs om vandringen i vackra Picos de Europa; är du en sådan som gillar lyxiga åk – följ med till bilmuseet i Málaga (som också har mode!); är kanske fotboll ditt största intresse – läs om Málaga CF:s status och var de befinner sig i tabellen. Och det tar inte slut där – detta nummer innehåller mycket mer och många varierande ämnen.
 
Nu ska jag inte babbla på mer utan låta dig fortsätta med läsande – låt mig gärna veta vad just du gillar så kan vi på redaktionen se över att ta med mer av det eller liknande ämnen!
 
Njut av juni (och glad midsommar förstås)!
Sara Laine, sara@norrbom.com
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.