La Sueca hälsar välkommen till En Suecos sommarnummer 2019!

La Sueca hälsar välkommen till En Suecos sommarnummer 2019!

Har du hunnit njuta av sommaren ännu? Juni har ju varit hur härlig som helst. Lagom varmt och en svalkande bris de flesta dagar. Jag tror att jag redan spenderat fler dagar på stranden än jag gjorde totalt förra året! Jag vet att många fortfarande jobbar och får sin semester först i augusti. Men det är ju ingenting att hänga läpp för. Vi här på Costa del Sol har ju turen att bo mitt i det som många betalar dyra pengar att resa till. Vi behöver bara öppna dörren så har vi semesterlivet där ute – om vi väljer att se det!

 
För visst är det så att det är mitt eget ansvar att trivas med mitt liv, liksom ditt ansvar att trivas med ditt liv. Är det någonting som vi inte är bekväma med eller rent av ogillar så har vi valet att förändra det eller att se på det med andra ögon, eller så gör vi ingenting åt det och fortsätter i ekorrhjulet. Så även om din semester dröjer lite till, eller har du kanske redan haft semester, ta tillfället att njuta av sommaren när du lämnar jobbet. Ha strandväskan färdigpackad i bilen, köp en färdigsallad att ta med dig och njut av eftermiddagen och kvällen på stranden! Och kom ihåg, det är ok att låta tvätthöga ligga en eller två dagar. Den springer inte i väg och ingen kommer heller att bestraffa dig för det. Jag tror snarare att det är lättare att ta sig an den efter några avslappnade strandeftermiddagar än mitt i vardagsstressen.
 
Efter några vardagseftermiddagar på stranden kanske inte helgens fullpackade stränder med familjestök, badbolar på vift och stoj lockar. Om så är fallet, eller om du av någon annan anledning inte vill gå till stranden, har vi på En Sueco denna månad tagit fram en massa alternativ som passar alla – både dig med familj och småbarn liksom dig som är singel och vill träffa vänner på stan, eller dig som njuter av tillvaron med din partner. I Sommarguiden hittar du information om kustens vattenland, djurparker, tivoli m.m. Skulle du vilka söka skugga i hettan bjuds du även på en artikel med förslag på det, varför inte testa bingo?! Det kan vara riktigt roligt att göra tillsammans med vännerna.
 
 

 
 
En annan artikel som jag också gärna vill lyfta fram denna månad, som passar i sommarvärmen, är den om alkoholfria drinkar. Ofta när det kommer till att träffas i sociala sammanhang ingår det alkohol. Trenden på väldens bästa barer visar dock att allt fler faktiskt efterfrågar alkoholfria alternativ. Därför har vi tagit fasta i detta och artikeln bjuder inte bara på några bar- och dryckesalternativ utan ger även ett förslag på en uppfriskande alkoholfri gindrink.
 
Så välkomna till ett fullspäckat sommarnummer som du kan roa dig med, som alltid ingår även nyheter, utflykter och annat, oavsett om du väljer solstolen eller svalkande skugga.
 
Glad sommar önskar jag och hela En Suecos redaktion – vi ses igen i september!
 
Sara Laine
sara@norrbom.com
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.