Ny PSOE–Podemos regering på väg · Hilton investerar 22 miljoner euro i nytt hotell · Stor gasexplosion i Benalmádena

Ny PSOE–Podemos regering på väg · Hilton investerar 22 miljoner euro i nytt hotell · Stor gasexplosion i Benalmádena

Ny PSOE–Podemos regering på väg

Sent omsider sker det någonting i förhandlingarna om att bilda en ny regering. Sedan parlamentsvalet i slutet av april har förhandlingarna stått still på grund av kommunalvalet i maj, men nu börjar det alltså röra på sig. Allting tyder på att Spanien får en ny regering ledd av Pedro Sánchez och PSOE i nära samarbete med partiet Podemos. De två partierna är överens om ett nytt fyraårsprojekt för landet, trots att de inte bestämt om Podemos ska ingå i regeringen och därmed ha ministerposter eller om Podemos endast ska vara med som ett solitt stödparti. De båda partierna saknar dock ett par mandat för att samla absolut majoritet, men partierna känner sig säkra på att få dessa genom samarbete över mitten med Ciudadanos. Dock är inte förhållandet mellan denna partiledare, Albert Rivera, och Pedro Sánchez det bästa. Det förväntas att den nya regeringen ska kunna tillträda i juli.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Hilton investerar 22 miljoner euro i nytt hotell

hilton higueron malaga
”Higuerón Curio Collection” heter hotellkedjan Hiltons nya pärla på Costa del Sol. I det attraktiva området Higuerón, i utkanten av Fuengirola, har den berömda hotellkedjan investerat 22 miljoner euro i deras nya hotellresort med 177 rum och 113 suiter. Utöver nya, snygga rum med balkonger och utsikt kan hotellets gäster också njuta av flera nya restauranger, skönhetssalonger, gym och stora konferens- och festlokaler med kapacitet för 1 000 gäster. Det har arbetats intensivt på att få det nya hotellet klart till sommaren och så snart säsongen lugnar ned sig återupptas renoveringsarbetet för att bygga ännu fler suiter och genomföra ännu fler förbättringar färdiga till år 2020.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Stor gasexplosion i Benalmádena

En 59-årig man svävar fortfarande mellan liv och död efter en gigantisk gasexplosion i en privat bostad i Benalmádena under onsdagskvällen. Både grannar, polis och brandkår är chockerade över explosionens omfattning, som fick fönstren att splittras i en radie på 60 meter från bostaden där olyckan skedde. De två grannbostäderna tvingades evakuera på grund av den stora gasläckan. Den 59-åriga mannen befann sig i bostaden vid tidpunkten för gasexplosionen. Orsaken till gasexplosionen är fortfarande okänd.
 
 
{loadposition google}
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.