Antonio Banderas promoverar lyxbostäder · Málagas Victoria-öl utvidgar · AVE-tåget till Granada invigs

Antonio Banderas promoverar lyxbostäder · Málagas Victoria-öl utvidgar · AVE-tåget till Granada invigs

Antonio Banderas promoverar lyxbostäder

Antonio Banderas ger image åt ett nytt storslaget byggprojekt i Málaga. Det är det omtalade projektet ”Picasso Towers”, som ska byggas i stans västra del, ut mot den relativt nya strandpromenaden som också bär den världskända skådespelarens namn till.
”Picasso Towers” kommer att bestå av tre skyskrapor på 21 eller 22 våningar med totalt 70 lägenheter.
Det handlar om lyxbostäder med priser upp till 3,5 miljoner euro. Promoveringen av det ambitiösa byggprojektet, med Antonio Banderas som image, förväntas påbörjas redan nästa månad.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Málagas Victoria-öl utvidgar

victoria1
 

Málagas lokala öl Victoria har blivit så populär att den bara två år gamla fabriken i Málaga nu ska utvidgas. Bolaget bakom den populära ölen investerar 1,2 miljoner euro i projektet, vilket innebär att produktionen till oktober kommer att kunna ökas med 27 procent, och därmed finns också utrymme till att lansera nya produkter. För bara två-tre år sedan budgeterades det med en årsproduktion på strax över en miljon liter öl. Med den nya utvidgningen kommer produktionen kunna ökas till 15 miljoner litet öl, om efterfrågan finns.
Málagas lokala öl har en brokig historia. På 60-70-talet var det stadens bäst säljande öl men på 90-talet försvann ölet från marknaden helt. För några år sedan gjorde Victoria dock en uppseendeväckande come back. Du kan läsa hela historien i denna artikel från En Suecos decembernummer 2017

 
 
 

{loadposition google}
 
 

AVE-tåget till Granada invigs

AVE toget
 
Det har nästan arbetats på det i 20 år men i dag, onsdag, invigs sträckan för höghastighetståget mellan Málaga och Granada. Det är naturligtvis inte själva byggandet som har tagit 20 år. Att projektet tagit sådan tid beror i stället först och främst på statens stora finansiella problem i slutet av 00-talet samt att man därefter har prioriterat att bygga färdigt andra sträckor för nya AVE-tåg.
Den nya sträckan mellan Málaga och Granada går genom Antequera och tar därför två timma och 30 minuter. Det blir tre avgångar dagligen.
I dag invigs även sträckan mellan Granada och Barcelona.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.