Rean har börjat · Ny dokumentär om Jesús Gil · Allt redo inför Rod Stewart i Fuengirola

Rean har börjat · Ny dokumentär om Jesús Gil · Allt redo inför Rod Stewart i Fuengirola

Rean har börjat

Årets stora sommarrea har börjat och detaljhandeln längs hela Costa del Sol hoppas att försäljningen ska nå nya rekord. I år har nämligen flera stora klädkedjor i både Málaga, Benalmádena, Estepona, Fuengirola, Manilva, Marbella, Mijas, Nerja samt Torremolinos fått tillstånd att hålla söndagsöppet, och detta förväntas visa positiva resultat i försäljningen. Dessutom hoppas man på att den förväntade ökningen (det förväntas en ökning på 3-5 procent) av antalet turister också kommer att speglas i försäljningssiffrorna.
Traditionen trogen pågår sommarrean ända till 31 augusti och rean är indelad i två faser,
så att priserna på reavarorna successivt faller.
 
 
{loadposition google_native}

 

Ny dokumentär om Jesús Gil

jesus gil
 
Ett nytt stort projekt från den privatägda tv-kanalen HBO har premiär på söndag den 7 juli. Det handlar om ”El pionero” – som är en dokumentärserie om Marbellas tidigare
borgmästare Jesús Gil.
Jesús Gil var, på både gott och ont, en av Spaniens mest omtalade borgmästare då han från 1991 till 2002 fick Marbella att utmärka sig på världskartan samtidigt som kommunen genomled Spaniens genom tiderna största kommunala korruptionsskandal. Tumulten kring
Jesús Gil rörde inte bara kommunfullmäktige i Marbella utan han satte även sina spår
inom spansk fotboll, där han satt som huvudaktionär och president för fotbollsklubben Atlético de Madrid.
 
 
{loadposition google}

 

Allt redo inför Rod Stewart i Fuengirola

rod stewart Fuengirola
 
Med 100 sommarkonserter spelas det i år fler konserter än någonsin på Costa del Sol.
Kanske störst av dem alla är den som spelas ikväll (onsdag) på scenen Marenostrum i Fuengirola – då ingen mindre än världsstjärnan Rod Stewart spelar. Den populära skotten är aktuell med sitt nya album ”Blood Red Roses”, men publiken förväntar sig även många gamla goda hits.
Arrangörerna hoppas på utsålt (12 000 åskådare), men det finns fortfarande biljetter att köpa. Biljetterna till konserten kostar från 85 euro och finns att köpa på:
marenostrumfuengirola.com
 
 
{loadposition google_native}
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.