Vad går du och tänker på?
Nu i oktober passar vi på att besöka Nueva Andalucía där vi möter Linda Serneholt för att få reda på vad hon har för sig just nu. Linda Serneholt kom till Spanien med familjen 2015. Då var tanken att de skulle provbo här i ett år men innan året var slut hade planerna ändrats. Familjen bestämde sig för att stanna och Linda och hennes make Fredrik startade Serneholt Estate. Med sin gedigna erfarenhet från branschen visste paret att det krävdes mycket arbete och lika ihärdigt som vid starten arbetas det fortfarande för att hjälpa människor att finna sina drömhem i solen, och i september öppnades deras sjätte mäklarkontor!
Men Lindas liv handlar inte bara om mäkleri. Barnaskaran har i slutet av 2018 vuxit med en liten flicka och som trebarnsmamma är hon expert på att dribbla vardagens många sysslor. Det handlar, förutom jobb, om körningar till och från skolan, aktiviteter, läxor, resor, vänner och mycket familjemys. Om vardagslivet och jobb skriver hon ärligt i sin blogg på: www.nouw.com/lindaserneholt
 
Vad går du och tänker på just nu?
Frågan är nästan vad jag inte går och tänker på! Det är så mycket kul som händer i mitt liv just nu. För närvarande sitter jag på vårt fina, nya kontor i Centro Plaza och bara njuter av vardagen. Utöver detta ser jag fram emot en spännande höst både privat och jobbmässigt. Vår lilla Leah fyller snart 1 år, vår Noah fyller tonåring och äldsta sonen Liam har precis fått sin första moped, vilket är helt galet, vart tar tiden vägen?! Men som uttrycket säger, det går fort när man har kul!
Jobbmässigt så kommer det hända en massa spännande framöver, bostadsmarknaden är het och vi står bra förberedda för den!
 
Berätta, hur har september varit – denna månad när många skandinaver återkommer till kusten, skolorna börjar liksom vardagen på jobbet, men du är hemma med en liten tjej?
September har varit spännande! Efter ca två månader på resande fot kom vi hem till ett underbart Spanien, både gällande vädret och vardagen! Rutinerna har man verkligen saknat. Våra stora killar kom tillbaka till skolan och alla vänner, och jag till mina härliga kollegor. Då jag har lilla Leah hemma så blir det inte lika mycket jobb men den tiden jag är på jobbet är hon oftast med. Vi har i mitten av september flyttat in i nya lokaler i Marbella, vilken är både superkul och spännande.
 
Vad är det mest utmanande för dig i vardagslivet?
Det är att få timmarna att räcka till allt roligt jag har förmånen att ha i mitt liv! Jag vill kunna umgås en massa med killarna (som i och för sig inte lika gärna hänger med mamma ;)), vara med Leah, vara på jobbet, träffa vänner, spela padel och självklart spendera tid med min man, men vi umgås på jobbet så då slår vi två flugor i en smäll.
 
Hur löser du det?
Som tur är har man faktiskt lite ”hjälp” av vädret här i Spanien, man får längre dagar då det är ljusare länge. Sen har jag även tagit in en superhärlig tjej som passar Leah så att jag kan frigöra lite tid för annat. Jag och Fredrik är bra på att njuta av vårt liv trots extremt mycket jobb. Jobbet är stor del av vårt liv men vi älskar det.
 
Har livet i Spanien blivit som du och Fredrik tänkte er när ni flyttade hit?
Det har blivit bättre! Vi fick en väldigt utmanande start som förmodligen fått många att vända hemåt igen men vi bestämde oss för att inte ge upp förrän vi hade det liv vi flyttade till Spanien för. Att våra barn också kommit in så väl i livet i Spanien och ser det som sitt hem var ingen självklarhet men med tiden har det blivit det och de trivs minst lika bra som vi, vilket är skönt.
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.