Få ny look hos Ole Optica

Få ny look hos Ole Optica

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Den skandinaviska glasögonbutiken i Nerja bågnar under nya snygga glasögon. Den snygga höstkollektionen har just kommit på plats och bjuder på ett stort och snyggt utbud med både klassiska och nytänkande glasögon.
”Vi har bland annat fått in en ny och spännande kollektion från märket Röst, som i sin design direkt är mycket enkel och klassisk medan den samtidigt bjuder på en modern tvist”, förklarar stadens skandinaviska optiker, som också är glad över att kunna presentera den holländska De Stijl-kollektionen för sina kunder, en kollektion som bågnar under eleganta herrglasögonen i nytänkande design, det de rörliga delarna inte satts ihop med skruvar.
”Våra kunder vill ha bra produkter till bra priser, så det strävar vi naturligtvis efter att kunna erbjuda. Så vill folk också ha bra service, vilket också gäller efter att man fått sina nya glasögon. Och det får man hos oss”, lovar Ole Højer, som hjälpt skandinaver i Nerja-området att hitta rätt glasögon i över 10 år. Ole Optica fortsätter med sitt populära 2 x 1-erjudande:
”När du beställer ett set med klara progressiva glas får du ett extra set färgade glas i motsvarande kvalitet gratis på köpet. Det är ett bra erbjudande som även gäller de senaste modellerna och de bästa glasen”, förklarar den skandinaviska optikern, som också erbjuder ett set med progressiva glas från bara 95 euro.
 
Ole Optica ligger centralt i västra delen av Nerja med relativt lätt parkering, ofta går det att hitta parkering precis utanför dörren.
 
Besök Ole Optica i Nerja på: Calle Antonio Ferrándis 23, 29780 Nerja.
Vänligen ring för tidsbokning: 952 528 395.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco