El Corte Inglés ger sig in i byggbranschen · Beskedlig valkampanj står för dörren · Värmen fortsätter

El Corte Inglés ger sig in i byggbranschen · Beskedlig valkampanj står för dörren · Värmen fortsätter

El Corte Inglés ger sig in i byggbranschen 

 
elcorteingles 
Det är ingen hemlighet att varuhuset El Corte Inglés haft stora problem under en längre tid – både i ledningen samt ekonomiskt. Det första problemet verkar nu vara löst. Den nya ledningen har i alla fall, utan problem, fått igenom flera nya initiativ, bland annat El Corte Inglés Real Estate. Detta nya bolag kommer att, förutom traditionell fastighetsförmedling, specialisera sig på att designa och bygga hotell, shoppingcenter och andra större byggprojekt.
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Beskedlig valkampanj står för dörren

valgkampagne
Den 10 november ska spanjorerna rösta i åter ett parlamentsval. Men innan dess är det dags för valkampanj, och det kommer att bli den kortaste, billigaste och beskedligaste valkampanjen någonsin. Valkampanjen kommer nämligen bara att pågå under åtta dagar, mellan den 1-8 november, och nedskärningarna i partiernas kampanjbudgetar kommer att märkas på gator och torg. Men det kommer även att märkas på tv, där tittarna denna gång inte får de traditionella valdebatterna. Orsaken till detta är att de stora partierna i spansk politik inte lyckats enas om hur och när debatterna skulle ha börjat. Den enda nyheten för valet blir debuten för partiet Más País, som den före detta frontpersonen för Podemos, Iñigo Errejón, står bakom.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Värmen fortsätter

varmefortsatter
Kalendern visar höst men det märks inte på temperaturerna. Både under tisdagen och onsdagen denna vecka uppmättes temperaturer på omkring 35 grader på flera platser i Málagaprovinsen. Temperaturerna och den varma luften, som karakteriserar en värmebölja, kommer nu att avta lite, men termometern förväntas fortsätta visa omkring 30 grader mitt på dagen under helgen.
Det är ovanligt med så varmt väder i oktober och temperaturerna som upplevs nu ligger tre till fyra grader över det vanliga denna tid på året.
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.