Publirreportaje Vitta Nature
I dag är det mycket eftertraktat att ha en livsstil som är naturlig och fri från föroreningar och storstadsbuller.
I Célere Vitta Nature hittar du en ekologisk och avslappnad tillvaro med allt det som en bostad av hög kvalitet kan erbjuda dig. Detta är den perfekt möjligheten för att njuta av en lite annorlunda, naturlig livsstil.
Be natural
Ibland är det inte nödvändigt att resa till andra platser för att njuta av natur, avslappning och bekvämlighet. Ibland är lösningen mycket närmare än man tror, bara vi söker den.
Célere Vitta Nature är ett nytt projekt med 166 bostäder med 2, 3 eller 4 sovrum, samt med garageplats och förråd. De gemensamma områdena som tillhör bostäderna är mycket väl underhållna och består av mer än 13 000 m2, där du kan ha härliga stunder med vänner i gourmetsalen, spendera tid det gröna i våra odlingslotter, slappna av SPA:t, träna och motionera i gymmet och på padelbana eller bara sjunka ned i simbassängerna, som finns både inom- och utomhus.
Ett idylliskt område
Det bästa med dessa bostäder är att du, tack vare den fantastiska utsikten, är i kontakt med det som finns utanför. I Célere Vitta Nature kan du njuta av hemmets komfort medan du betraktar naturen runt omkring. Alltihop utan att förlora utsikten mot havet, som gör sig bemärkt så snart man kliver ut på terrassen eller i trädgården.
 
Praktiska och bekväma lägenheter
När rummen i en bostad är öppna och rymliga uppnår man den flexibilitet som en familj behöver. I Célere Vitta Nature är de öppna vardagsrummen stora och ansluter sig till köksön, som är helt integrerat. Dessutom är det direkt utgång till terrasserna, som är av högsta kvalitet, då det viktigaste här är bekvämlighet och avslappning.
 
Gemensamt välmående
I Célere Vitta Natures har det lyckats med att få in fritid och hälsosam livsstil in i hemmet. I de stora gemensamma områdena finns det plats för allt du behöver.
 
Att njuta av de soliga dagarna är lika lätt som det är härligt, tack vare de tre utomhuspoolerna, vars färg är lika turkos som havet. De få gånger vädret sviker är det ändå möjligt att njuta av vatten tack vara inomhuspoolen och det gemensamma SPA:t.
 
Utöver detta finns även möjligheten att påta i jorden eller lära dig mer om ekologisk odling då de gemensamma utrymmena även bjuder på köksträdgårdar, så livet kan bli precis så ekologiskt som du vill.
 
Även ett hälsosamt liv och sport får plats i detta område som har ett komplett träningsområde utomhus med padel- och löpbana samt träningsmaskiner. Därutöver har bostadsområdet även en gourmetsal, där man kan njuta av härliga stunder tillsammans med vänner, samt ett område tillägnat dem som verkligen regerar i hemmet: husdjuren.
 
Skillnaden ligger i upplevelsen
Célere Vitta Nature är ett projekt som utvecklats av Vía Célere, som har stor erfarenhet efter att tidigare ha färdigställt fler än 3 000 bostäder, och som marknadsförs av Commerzia.
 
Dessa två har tillsammans skapat någonting som verkligen står ut kvalitetsmässigt. Samarbetet mellan de två bolagen garanterar ett projekt som utmärker sig som ett av de viktigaste på Costa del Sol.
 
Kommunen har redan utställt bygglov till projektet, som snart blir verklighet.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.