Acoola. Design, trend och livsstil.

Acoola. Design, trend och livsstil.

Hos Acoola stylar de ditt hem med själ, en underbar unik och tidlös design skapad genom tillförandet av trä och naturmaterial i kombination med rätt möbler, dekorationer, nyanser, ljus och massor av grönt. Detaljerna ligger inte i detaljerna, de gör designen. En blandning av olika dynor, puffar, plädar och mattor skapar en varm bohemisk livsstil.

Vi känner alla till den oerhört populära Ibiza-atmosfären. Användandet av naturmaterial och färger skapar en oas av lugn, en skön och avslappnad känsla av semester. Det känns verkligen som om du går barfota på stranden, blickar ut över sanddynorna, men allt detta i ditt eget hem, livet kan inte bli bättre!

Det vackra i denna trend är att du kan arbeta med den på olika sätt, lägg till extra vitt för att göra den modernare, eller mindre vitt genom att använda naturfärger och -material. Vi tar in naturen och lägger till känslan av jordnära värme till trenden och se vad som sker, det är helt enkelt fantastiskt!

Acoola älskar att hjälpa till och skapa denna trend i ditt hem!

Du är varmt välkommen att besöka deras butik, vi vet att de ser fram emot att möta dig.

Cathelijne de Vilder, Creative Director at Acoola Decor.

ACOOLA Showroom

Pol. Ind. San Pedro Alcantara

Esquina Carril Picaza y C/ Luxemburgo | Nave 30

29670 San Pedro de Alcantara | Marbella | Spain

Tel. +34 951 569 655

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.