Tre nya skandinaviska restauranger i Fuengirola

Tre nya skandinaviska restauranger i Fuengirola

Här kommer goda nyheter till alla matglada i Fuengirola-området. Den danska restaurangägaren Peder Rathleff öppnar nu tre restauranger i Fuengirola. ”Jag har länge funderat på det – och nu ska det göras. Aldrig tidigare har jag sett så bra lokaler till så bra priser som nu. Så det är bara att slå till”, säger restaurangägaren.

”Daddy”, blir namnet på hans nya restauranger, som alla tre ligger i Fuengirola, men detta är också de enda gemensamma nämnarna. ”Daddy’s Not a lot” blir en skandinavisk lunchrestaurang kryddad med spanska tapas. ”Daddy’s Sportsbar” öppnar som en irländsk pub med livemusik och sport på storskärm medan ”Daddy’s Gastro” blir internationell fine dining. När Gastro-baren öppnade förra månaden var det fullsatt. ”Detta blir verkligen spännande. Det pirrar i mig, och det brukar vara ett bra tecken”, berättar Peder Rathleff.

Peder Rathleff tror på en riktigt bra framtid för Costa del Sols restauranger.

”Jag är säker på att vi kommer igång snabbt och bra igen. Människor längtar ju efter att komma tillbaka till solen och Costa del Sol som varumärke står fortfarande starkt”, menar Peder Rathleff, som drar sitt strå till stacken för att få gång i stadens restaurangliv igen. ”Vi vill göra allt för att människor får en bra kväll hos oss. Våra gäster ska känna sig välkomna och, naturligtvis, ha någonting gott på tallrikarna”, avslutar ägaren till de tre nya skandinaviska restaurangerna på Costa del Sol.

Daddy’s Gastro Pub

Paseo Maritímo Rey de España 119 
Fuengirola
623 235 951

Daddy’s Not a Lot

Paseo Maritímo Rey de España 12
Fuengirola
951 476 734

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.