Allt det goda till sommaren finns hos din nordiska matbutik

Allt det goda till sommaren finns hos din nordiska matbutik

Det är sommar och till denna årstid hör inte bara sol och bad utan även silluncher, grillkvällar och mysstunder. Hos den nordiska matbutiken Casa Nordica, vid feriaplatsen i Fuengirola, är hyllorna nu fyllda med allt du kan tänkas önska för att göra din sommar på Costa del Sol perfekt. För visst är det så att, oavsett hur mycket gott det spanska köket har att erbjuda så kan man ibland längta efter smaker hemifrån, speciellt vid högtider. Och en av dessa infaller ju nu i juni! Naturligtvis handlar det om Midsommar, och naturligtvis har Casa Nordica därför förberett extra med sill, lax, gräddfil och dill, köttbullar, västerbottenost, räkor och kaviar till äggen, och till och med svensk färskpotatis (det rekommenderas att reservera sin potatis i förväg!). Självklart finns även nubben att köpa liksom annat smått och gott som hör midsommarbordet till. Och skulle du inte orka baka sockerkaka till midsommartårtan finns även färdiga tårtbottnar och marängbottnar.

Men sommaren är inte bara midsommar, det är också grillsäsong! Därför hittar du hos Casa Nordica även grilloljor, marinader och kryddor, bearnaise och andra såser, korvar, korvbröd och tunnbröd, ja till och med flera olika sorters senap och ketchup. När vi ändå talar om grillen måste det nämnas att även barnen i år hittar sin specialitet till grillen i butiken – stora marshmallows!

Casa Nordica är butiken med både svenska, danska, norska och finska varor. Och förutom specialiteter till alla årets högtider och standardvaror finns även ett stort sortiment med glutenfria produkter, allergivänliga produkter och tänk – bara sådana enkla saker som en osthyvel, om den gamla där hemma börjar bli slö eller har gått sönder.

Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola

952 19 91 48

Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördagar kl. 10-15

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.