Advokatfirman Isacsson följer med i tiden

Advokatfirman Isacsson följer med i tiden

I början av året flyttade Lars Isacsson, grundare och ägare till Advokatfirman Isacsson, sin spanska advokatverksamhet från de gamla lokalerna på Centro Plaza i Nueva Andalucía. På den nya adressen i centrala Marbella är lokalerna nyrenoverade och bättre anpassade till verksamheten, men nu kanske det är dags för ytterligare en flytt.

”Vi flyttade till dessa fina, nya lokaler i början av året, bara strax innan Covid-19-pandemin slog till med allt vad det har inneburit i form av karantänsregler m.m. Så just när vi packat upp flyttlådorna tvingades vi alla att arbeta hemifrån. Detta är sedan någonting som medarbetarna fortsatt med i stor utsträckning sedan dess, för med tiden har vi nämligen noterat att detta fungerar mycket bra, och vi överväger nu att dra ned på storleken på våra lokaler ytterligare, då våra medarbetare i hög grad vill fortsätta att arbeta hemifrån” förklarar Lars Isacsson, och fortsätter: ”Pandemin har i någon mån förändrat vårt arbetssätt, men vi har i allt väsentligt inte märkt av någon nedgång i verksamheten. Snarare tvärtom faktiskt, då vi har haft åtskilliga uppdrag som avsett köp av fastigheter i de högre prisklasserna. Intresset för fastighetsinvesteringar tycks också fortsätta vara stort, liksom även intresset för att etablera företag i Málagaområdet.”

Att ta hänsyn till medarbetares önskemål, öka trivseln, modernisera och följa tiden är inte det enda som sker hos Advokatfirman Isacsson. Förutom det dagliga arbetet med klienter har Lars Isacsson själv återupptagit arbetet med sin doktorsavhandling i juridik.

”Efter drygt 30 års advokatverksamhet tänker jag att det vore roligt att använda den samlade erfarenheten från mitt arbete i flera, olika länder till att färdigställa min doktorsavhandling. Därför har jag kontaktat mina gamla lärosäten – Uppsala och Oxford – och är nu igång med detta, vilket jag naturligtvis kombinerar med min yrkesmässiga verksamhet här i Marbella.”

Advokatfirman Isacsson

www.isacsson.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.