Alamo Renovation & Design byter ägare

Alamo Renovation & Design byter ägare

Gunilla Nordquist Källström startade Alamo Renovation & Design 2011 och har under dessa nio år renoverat, byggt om och designat hundratals fastigheter som har sålts via Alamo Costa del Sol Real Estate. Nu har verksamheten sålts till makarna Thomas Andersson och Maria Forssell från Göteborg. Maria har i flera år arbetat i ledande befattningar inom Volvo Cars och de senaste åren har hon specialiserat sig på att designa och införa aktivitetsbaserade kontorslösningar på Volvo Cars kontor runt om i världen. Thomas har under många år drivit byggföretag med inriktning på framförallt fuktskadehantering. Med sin många års erfarenhet är han en av de främsta experterna i Sverige på detta område. Thomas har också med sig en agentur för en mycket effektiv avfuktare som lämpar sig väl i klimatet här på Costa del Sol.

”Vi kom i kontakt med Gunilla och hennes verksamhet Alamo Design när vi, genom hennes make Sven, som äger mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate, köpte vår drömbostad här i Fuengirola. Vi ville verkligen flytta till Costa del Sol och den härliga livsstilen här, men vi ville också ha något intressant att arbeta med. Vi visste inte vad vi skulle satsa på förrän vi träffade Gunilla – då blev det kristallklart. Att ta över ett så välskött affärskoncept är en dröm! Vi kommer till dukat bord och får allting serveratVi ser så fram mot detta och kommer att satsa stenhårt!”, berättar Maria och Tomas, varefter Gunilla förklarar varför hon säljer sin framgångsrika verksamhet: ”Jag har jobbat hårt som egenföretagare i 35 år; först många år i London med ett eventföretag och sedan här i Spanien med Alamo Renovation & Design. Jag har passerat pensionsåldern och tycker nu att det är dags för mig att dra mig tillbaka och göra andra saker – som att spendera mer tid med mina fem barnbarn. Jag är överlycklig att jag träffade Thomas och Maria, som är helt perfekta att ta över mitt företag.”

www.alamodesign.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.