Jensen Crown med ALOY® 3.0 fjädersystem

Jensen Crown med ALOY® 3.0 fjädersystem

Jensen Crown är vår mest exklusiva sängmodell med en dubbelmadrass bestående av sex olika lager för att ge dig den bästa sömnen. I kärnan av den vändbara madrassen hittar du våra 16 cm Aloy 3.0 fjädrar, plus ett extra lager av komfort i form av ett annat fjädersystem som är 7 cm. Till detta tillkommer de ytterligare 12,5 cm fjädrarna i sängbottnen. Under detta hittar du vår Exact Comfort Adjustment (Exakt Komfort Justering), som gör det möjligt att justera sängens fasthet med ett enkelt tryck på en knapp. 

Bra ventilation, bra sängklimat och bra stöd

Det 10 cm tjocka Majestic-toppskiktet på madrassen kommer som standard med Jensen Crown och är gjort av Innergetic® Sonocore Latex. Den öppna cellstrukturen gör att den både andas och är fuktisolerad. Överdraget är både perforerat, vilket ger optimal ventilation, och profilskuret samt har en mjukare och en fastare sida. Latexen hämmar bakterietillväxt och kvalster, vilket ger ett renare och mer hygieniskt sängklimat. Innergetic® Sonocore Latex är miljövänligt och mycket hållbart. 

ALOY® 3.0 – vår senaste innovation inom avancerade fjädersystem. Patenterat och exklusivt för Jensen.

Detta intelligenta fjädersystem är vaket medan du sover, och det tar hand om hela din kropp, inklusive höfterna som liksom axlarna är en känslig del av kroppen. Senorna som omger höften gör dem speciellt känsliga för tryck, speciellt när vi ligger på sidan. Med Aloy 3.0 har fjädersystemet förbättrat bärförmågan i höftzonen, samtidigt som det låter höften sjunka ännu djupare ned i madrassen. För dem som föredrar att sova på rygg ger Aloy 3.0-systemet även behagligt stöd för ryggen.

Specialtillverkat tillbehör 

För denna säng har det specialtillverkats en separat sänggavel. Den består av fem nära sammansatta paneler och är 330 cm bred samt 180 cm hög, med Eicon Wall nattduksbord inbyggda i sänggaveln. Nattduksborden finns, liksom sängbenen, i tre olika utföranden: vittvättade, ek och svart.

Polígono Nueva Campana 23, Nueva Andalucía, 29660 Marbella

Öppet: måndag – fredag kl. 10-14 & 15-18

Jensenstore.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.