AHN Golf (April 2022)

AHN Golf (April 2022)

Dela

AHN Cup 2021-2022

Under säsongen har vi genomfört sex stycken tävlingar på sex olika banor.

19 okt: Lauro 1-18

3 nov: Santana

24 nov: Rio Real

26 jan: Parador

7 mars: Los Lagos

28 mars: Los Olivos

Poängberäkningen grundar sig på den plats man hamnade på enligt prislistan (de tio bästa spelarna får poäng och 10 p till segraren), summerat över alla tävlingarna. 

Segrade gjorde:

Klass A Herrar: Sören Carlsson 36 p

Klass B Herrar: Göran Asplund 36 p

Klass D Damer: Margareta Andersson 35 p

Giftbägaren/Lösa förbindelser

Denna anrika tävling drog i år olycka med sig. För första gången i historien fick tävlingen ställas in, först den 6 februari på El Paraiso, sedan den 23 mars på Santana, detta på grund av de oväder med regn och blåst som drog in på kusten just dessa dagar. Hoppas tävlingen ”kommer loss” nästa säsong.

Golfhäftet Trophy – 220407 Alhaurín Golf

Grattis till Anne-Christine Udén och Tom Knutsson, som med sin prestation 44 p har kvalificerat sig till finalen av Golfhäftet Trophy på Bro Hof GC i juli 2022.

Köp av Golfvouchers

Under sommaren, maj-augusti, kommer AHN att ha jourverksamhet genom att Anette Ternstedt kommer att finnas tillgänglig. När, var och hur kommer det att informeras om på hemsidan. 

Månadens blomma

Klubblokalen har fått några nödvändiga förbättringar, vilka förhoppningsvis ska undanröja de många strömavbrotten, som har varit problem för såväl reception som verksamheterna i våra lokaler. Inte minst får kök och bar den funktionalitet som länge varit önskvärd.

Följande åtgärder har genomförts:

– Uppgraderat elkontrakt som ger större strömförsörjning.

– Nya elkablar till spisen och en kraftigare säkring.

– Ny och välfungerande diskmaskin.

Därför vill vi ge månadens blomma till alla som medverkat till förbättringarna, ett synbart bevis på medlemmarnas uppskattning till Casitans lyft.

Gul ofrys (ophrys lutea)
Detta vackra flugblomster är ganska vanligt i Málagaprovinsen. Den som är golfare och tittar lite närmare i ruffen kan ha tur att hitta Gul Ofrys där. Den blommar från mars till början av maj.
Foto och text: Eva Nordwall

28-30 juni: Sommargolf på Ombergs Golf Resort

20-årsjubileum

Välkomna att spela med oss i sommar på den vackra banan utmed Vättern. Det är 20-årsjubileum för Sommargolfen, så det kommer att bli lite extra festligt.

Det går bra att anmäla sig på: https://bokning.ahngolf.net/

AHN:s Golfverksamhet

https://www.ahn-fuengirola.net/golf

På vår hemsida kan du finna information om AHN:s golfverksamhet och annan nyttig information om När, Var och Hur vi bedriver våra tävlingar och vilka spelare som har haft framgångar i spelet. Alternativt installerar du vår Golf App, så kan du administrera dina bokningar etc. i telefonen.

AHN Golf
önskar alla medlemmar en fin sommar och hälsar er välkomna till hösten igen.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.