Mer än 30-års erfarenhet på kusten

Mer än 30-års erfarenhet på kusten

Splash Swimming Pools Mijas SL etablerades på kusten för mer än 30 år sedan, och de senaste 20 åren har de legat, i lite skym undan, precis vid Restaurante Valparaiso på Mijasvägen.

Det är lätt att parkera precis utanför butiken, så du behöver inte transportera tunga varor mer än bara några meter.

Butiken har ett brett utbud, med allt som du behöver till din pool – kemikalier, utrustning, reservdelar m.m. Och hittar du inte vad du behöver i butiken beställer de gärna hem det till dig.

Förutom butiken erbjuder Splash Pools en professionell underhållsservice, då de ser efter din pool regelbundet.

I 30 år har Splash Pools designat och byggt nya pooler, renoverat pooler, monterat poolvärme, automatiska överdrag och nu även saltvattenklorinatorer. De har tekniker som utför läckagesökning, reparationer och byte av defekt utrustning. 

Allt arbete utförs av Splash Pools noggranna och pålitliga team bestående av fackfolk. 

Sköter du din pool själv är du välkommen att ta ett litet test av ditt poolvatten till Splash Pools så kan de ge svar på om du har den rätta, kemiska balansen.

För goda råd, tips och hjälp är du välkommen att kontakta Sammi på kontoret på: 952 591 053 eller 667 788 291 eller hälsa på i butiken på Mijasvägen. Öppettider måndag-fredag kl. 08.00 – 16.00. 

Behöver du hjälp att hitta till Splash Pools så finns det en karta på deras webbplats: www.splashpoolsmijas.com

E-mail: splashpools@electronbox.net

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.