Alternativklinik med naturliga behandlingar i Spanien

Alternativklinik med naturliga behandlingar i Spanien

Har du eller någon av dina nära och kära diagnostiserats med cancer? Söker du ett komplett program som kombinerar både holistiska och naturliga behandlingar? Om svaret är ja har Budwig Center Cancer Clinic i vackra Málaga, Södra Spanien, allt du behöver.

Klinikens personal talar engelska, spanska, franska, ryska och ukrainska, perfekt för alla som söker behandling, och hos kliniken är man stolta över att ha behandlat flera olika sorters cancer hos personer från alla fem kontinenter. På grund av behandlingarna och expertisen som erbjuds hos Budwig Center, som inte finns tillgänglig i andra länder, reser människor till kliniken från när och fjärran.

Det mångsidiga och professionella teamet garanterar att alla känner sig välkomna och att de har en klanderfri upplevelse på Budwig Center. Från läkare som använder integrativ medicin, naturopatiker, onkologer, nutritionister, psykoterapeuter, andra terapeuter, alla specialister inom deras respektive område, garanteras rådgivning, stöd och behandling av bästa kvalitet.

Att leva med kronisk sjukdom innebär många påfrestningar så Budwig Center ser till att allt du behöver tänka på är att införskaffa en flygbiljett till Málaga flygplats, därifrån det bara tar 20 minuter till cancerkliniken, och så tar de hand om resten.

Bara 15 minuter från den pittoreska strandpromenaden har Budwig Centrets ”8 Pillars of Healing” (8 Pelare av Läkning)-metod visat sig framgångsrik i mer än 20 år. Dessa 8 pelare använder ett personligt anpassat holistiskt tillvägagångssätt som identifierar och behandlar den verkliga orsaken till sjukdomen, genom att ta itu med patogener samt balansera PH, avgiftning för att förnya organen och system, ge kraft till och stärka immunförsvaret, inaktivera farliga cancerstamceller och arbeta med känslomässiga faktorer.

Denna behandlingskombination gör det möjligt för kroppen att fungera på bästa sätt samtidigt som den känslomässiga delen också stöttas hos personen som behandlas. Budwig Center erbjuder alla dessa holistiska och naturliga behandlingar, vilket innebär att du inte behöver resa långa sträckor eller vara i kontakt med flera olika center och experter. Alla behandlingar och program är skräddarsydda efter dina egna behov, vilket säkrar att du drar så mycket fördel av dem som möjligt, med en komplett ”Budwig Health Report” (Budwig Hälsorapport) som fås ihop med läkarrapporterna, så att den bästa behandlingen kan utformas för just dig.

Bara 2-5 minuter från kliniken ligger de fullt utrustade lägenheterna, med närhet till livsmedelsbutiker, stranden och otaliga turistdestinationer. Det innebär att du kan uppleva kultur samtidigt som du varje dag njuter av den pittoreska omgivningen.

Logi för patient och medföljande familj eller vän tillhandahålls vid kompletta och integrativ medicin-behandlingar, liksom all den vägledning som du har behov av under tiden. Många patienter säger att de upplever att de blir starkare, får bättre aptit, bättre sömn samt lindrigare smärta. Budwig Centrets omsorg och informativa hållningssätt garanterar dig att du kommer att ha allt som du behöver, och att du känner dig säker i din progress när det är dags för dig att bege dig hem.

Budwig Center syftar till att göra cancerbehandlingar så flexibla, prisvärda och lättillgängliga som möjligt. För att kunna hjälpa så många som möjligt erbjuder de även program som kan genomföras i ditt egna hem. Detta är perfekt för dem som inte har möjlighet att resa till kliniken. Det finns många olika paket, men två- och treveckorspaketen har visat sig vara de mest effektiva. Ett annat alternativ är det kompletta ”Healt Recovery Program”, som hjälper dem som vill återfå balansen i kroppen medan de får bukt med kronisk sjukdom. 

Oavsett om du söker dessa behandlingar som alternativ till traditionella behandlingar eller som komplement till den behandling som du redan genomgår kan Budwig Center hjälpa dig genom varje plan. 

I mer än 20 år har Budwig Center praktiserat metoderna framtagna av Dr. Johanna Budwig och Budwig-dieten, och behandlat cancer samt andra sjukdomar naturligt. Resultaten har varit häpnadsväckande. Vill du läsa berättelser från personer som själva fått hjälp med Budwig-dieten och naturliga behandlingar, här är några av framgångshistorierna:https://budwigcenter.com/testimonials/

Calle Rio Mesa, 28, planta 1 office,

Torremolinos, 29620, Málaga

Tlf. 952 577 369 – admin@budwigcenter.com

Av Budwig Center

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.