Vintervädret orsakar snabbt torra och spruckna läppar, som ser tråkiga och bleka ut, och därför är det viktigt att skydda dem mot sol och vind. Från företaget IS Clinical finns nu ett hembehandlingset mot torra läppar och rynkor kring munnen. 

Setet består av en mild läppeeling som används två till tre gånger i veckan och utöver det smörjs läpparna två gånger om dagen med den fantastiska anti aging-läppkrämen, som suddar bort rynkorna.

Använd läppbalsam varje dag samt gärna glans eller läppstift som skyddar mot uttorkning.

Med åldern förlorar de flesta kvinnor lite av pigmentet i läpparna och läpparnas konturer suddas ut liksom att rynkor börjar uppstå. Amorbågen blir svårare att se och läpparna ser mindre ut och verkar mindre fylliga än förr.

I dag väljer många kvinnor att fylla läpparna med en filler-injektion.

En annan möjlighet för fylligare läppar är permanent makeup

Med permanent makeup kan läppkonturerna återskapas och pigmentet i läpparna kan ökas.

Permanent läpplinje är en mikropigmentering med naturliga färgämnen och helt utan biverkningar. Färgerna finns i många toner och jag hjälper till att välja den ton som passar bäst till din hud och ditt hår.

Den permanenta makeupen pigmenteras som en naturlig linje längs den ursprungliga läppkonturen.

Vid eventuella oregelbundenheter i läppkonturen korrigeras detta och sned eller en saknad amorbåge kan rättas till med en linje som matchar läpparnas egen färg.

Vid rynkor kring munnen är en permanent lipliner en mycket bra lösning – den pigmenterade färgen förhindrar nämligen läppstift och glans från att flyta ut i rynkorna kring munnen.

Behandlingen görs med Goldeneyes permanent makeup och görs under lokalbedövning med kräm, och därför undviks obehag.

Alla Goldeneyes färger är testade och rena, varför det aldrig upplevs allergiska reaktioner. Metoden används även till att teckna eyeliner och ögonbryn.

Vill du ha fina och naturliga läppar, ring då och tala med Nana Norrbom – eller boka en konsultation på tel. 610 716 048.

Av Nana Norrbom, auktorisad kosmetolog och linergist

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.