Anni Dahms fyller 80 år

Anni Dahms fyller 80 år

Anni Dahms, kvinnan bakom hälsokostbutikerna Annis Vital Shop, fyller 80 år den 11 maj. Anni har levt ett rikt och spännande liv fullt med upplevelser, utmaningar och erfarenheter. Hon har alltid haft en positiv inställning till livet och levt efter sin filosofi att man ska njuta av varje dag samt leva i nuet. Därför är detta en dag som ska firas i butiken i Los Boliches, där alla som kommer blir välkomnade med lite godsaker liksom att det ges några extra bra födelsedagserbjudanden i butiken.

Som ung drömde Anni om att se världen och uppleva andra kulturer. Först ledde det henne till Köpenhamn, där det senare blev giftemål och familj. Därefter utbildade hon sig först till sjuksköterska och därefter till hälsosköterska. Intresset för komplementärmedicin väcktes tack vare att en kollega rekommenderade Anni att ta en örtmixtur som hette Biostrath när hon en morgon kom till jobbet och såg ut som om hon behövde lite extra kraft. Detta gjorde att Anni fick upp ögonen för det alternativa och så beslutade hon sig för att bli biopat och näringsvägledare, och under många år hade hon en mycket populär klinik samt arbetade även som föredragshållare.

Det var en spännande tid med enormt mycket arbete och efter ett tag tyckte hon att tiden var inne för att söka nya horistonter och varva ner lite – trodde hon! Med en viss portion livserfarenhet och många utbildningar i ryggsäcken var Anni redo för att förverkliga sin ungdomsdröm. Således gav hon sig iväg utanför Danmarks gränser för att starta ett nytt liv och ödet tog henne till Costa del Sol.

I dag driver Anni två hälsokostbutiker samt en onlineshop ihop med sin son, som alltid stått vid hennes sida.

Anni är en sann inspiration och hennes positiva inställning till livet samt förmågan att se det bästa i människor har gjort att hon är en både älskad och respekterad person i hennes umgängeskrets. Anni har gjort avtryck i många människors liv.

Stort grattis på 80-årsdagen Anni och tack för allt som du gett oss här på Costa del Sol!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.