”Ju hårdare vi arbetar, desto mer tur har vi…”

”Ju hårdare vi arbetar, desto mer tur har vi…”

Sedan Søren Skifter Christensen öppnade sin Kvik köksbutik i Marbella för tolv månader sedan har det hänt en hel del. Både för Søren och för Kvik i Spanien.

Den sydafrikanska golfspelaren Gary Players berömda citat ”Ju hårdare jag arbetar, desto mer tur har jag” passar bra in på Søren, som efter att han kommit till södra Spanien har investerat hela sitt liv i att göra sin Kvik köksbutik till en succé.

Från två till tolv

Man märker på Søren att det kan vara svårt att sätta ord på hur det har varit att flytta till södra Spanien och starta ett projekt från grunden. ”För ett och halvt år sedan började vi med två män, vi hittade och byggde butiken i Marbella, och öppnade dörrarna för exakt ett år sedan. På ett år har vi sedan byggt upp ett team med tolv medarbetare som främst är gamla bekanta som har varit dumdristiga nog till att låta sig lockas hit”, säger Søren med ett leende.

Kvik vald till Casa Decor

Casa Decor är det mest prestigefyllda spanska evenemanget när det kommer till inredning, design, trender och livsstil. Det är ett årligt evenemang med ett unikt format, där kända och väletablerade i branschen, blandade med unga talanger, får välja leverantörer och inreda cirka 50 rum i en unik och ikonisk byggnad i Madrid. Och i år har man valt Kviks nya kök Avolia.

Avolia visar att vi är mer öppna för vad tidlös dansk design står för 2023. Jag tycker att det är roligt att vi, rent designmässigt, just nu lever i en tid då man kan ha många olika stilar och ändå passa in”, säger Søren, innan han säger hej då och fortsätter sin hektiska vardag.

Kvik köksbutik hittar du på Avda. Ricardo Soriano, 59, Marbella

+34 951 51 92 20 • www.kvik.es

Team Kvik framför butiken i Marbella.

Kviks kök Avolia under Casa Decor.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.