Återigen svensk tv på Costa del Sol

Återigen svensk tv på Costa del Sol

Leverantörerna har varit många – liksom även möjligheterna. Att se svensk tv på Costa del Sol har onekligen varit en brokig historia men ny har Tommy Larsen från FHC-euro.net någonting som ser ut att vara en hållbar lösning. Sedan 2013 har han levererat internet och tv-lösningar till svenskarna i Almuñécar-trakten. Och det är just den möjligheten som han nu vill erbjuda alla svenskar på Costa del Sol. Erbjudandet är som följer: för 35 euro i månaden, eller 300 euro + moms om året, får du alla svenska kanaler – även de populära SVT 1 & 2, TV 4, Kanal 5, Sjuan, TV 8, Kanal 9, TV 4 Guld och Fakta samt Kunskapskanalen, och många internationella kanaler som bland annat de eftertraktade kanalerna Viasat Golf och Eurosport. 

”Vi betalar våra licenser för kanalerna, vår skatt och moms. Därför har vi en laglig produkt, och därför är vi fortfarande här efter så många år”, berättar Tommy Larsen, som fram till nu bara valt att fokusera på sitt lokalområde. ”När jag flyttade hit till Almuñécar år 2001 fanns det knappt internet i staden. Därför såg jag det som en utmaning att etablera ett bra och stabilt nät. Sedan 2013 har hela staden och de omkringliggande områdena haft fibernät från FHC-euro.net och därmed även möjlighet att se svensk tv”, förklarar Tommy Larsen och fortsätter: ”Antingen så köper man en box hos oss eller tar ned kanalerna direkt till sin PC eller SmartTv, som har internet. Man behöver bara ha en stabil nätuppkoppling. Sedan ordnar vi resten.”

Just det med att ”ordna resten” lägger Tommy och hans team stor vikt vid: ”Vi konkurrerar inte med pris på kvalitet och service. Därför finns vi per telefon, SMS och e-mail hela dygnet och tittar även förbi om det är nödvändigt. Det är ingen hemlighet att det bor många äldre på kusten som ibland kan behöva teknisk hjälp. Det finns också många som bara bor här delar av året varför vi också anpassat våra tv-paket så att man bara betalar för antalet månader som man är här.”

Hos FHC-euro.net har Tommy Larsen i dag ett litet team på tre man, och till nya kunder ger de nu 14 dagars svensk tv gratis. ”Då kan alla se att det faktiskt fungerar”, avslutar den skandinaviska tv-mannen.

Kontakt:

FHC-euro.net/Tommy Larsen

E-mail: tl@fhc-euro.net / tl@fhc-boxtv.net / info@fhc-euro.net

Telefon: 695 098 741

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.