Dania Care – din skandinaviska hemassistent

Dania Care – din skandinaviska hemassistent

Jette Dohm Kristiansen ha i flera år hjälpt skandinaver på Costa del Sol med deras mer eller mindre allvarliga hälsoproblem.

Jette, som är social- och hälsoassistent, har 31 års erfarenhet från Danmark, där hon mer exakt har arbetat på sjukhus, vårdhem och inom psykiatrin i Mittjylland. Utöver det har hon arbetat med återuppträning tillsammans med människor som lider av hjärnskada.

”Tjänsterna jag erbjuder beror mycket på patientens behov. Man kan säga att det hela sker på patientens premisser. En del behöver ett trygghetssamtal på morgonen medan andra behöver hjälp med att handla samt administrering av medicin. Utöver sådant är det vanlig hemhjälp som hjälp med personlig hygien. En del människor har bara behov av rådgivning när det kommer till kost samt vägledning. Det hjälper jag också till med”, berättar Jette, som bott på Costa del Sol i drygt 4 år.

Vidare hjälper Jette även till om man behöver råd och vägledning kring hjälpmedel.

”Ofta vet inte människor att det faktiskt finns hjälpmedel som kan hjälpa dem i deras vardag. Det är inte alltid nödvändigt att köpa dessa hjälpmedel om personen har behov av hjälpmedel under bara en viss period, och då räcker det med att hyra det”, berättar Jette, som har kontakt med flera företag, som både säljer och hyr ut hjälpmedel.

”Om man ska investera i hjälpmedel, oavsett om det är för en kortare eller längre tid, kan det vara klokt att ha med någon som känner till dina behov, inredningen samt planlösningen i ditt hem.”Jette kan kontaktas för ett icke-förpliktigande samtal kring dina behov på: +34 622 590 162

info@daniacare.es

www.daniacare.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.