Designa – samma stil, samma företag, nya lokaler

Designa – samma stil, samma företag, nya lokaler

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Från och med 1 februari hittar du Designas butik lite längre ned längs Mijasvägen. De har nämligen flyttat in i Centro Nórdico, som ligger strax efter Aldi, i Mijas.

”Vi har haft en fantastisk start i Spanien som shop-in-shop-butik hos Loft & Roomers, men då de nu har stängt sin butik fick vi lov att hitta andra lokaler”, berättar Johnny Thomsen.

På grund av Designas stora framgångar bland både privat- och företagskunder finns det ingen tid att spilla och beslutet att flytta butiken till lokalerna i Centro Nórdico fattades snabbt.

”Vi har kontaktats av bekymrade kunder som trott att Designa kanske också stängt butiken, men så är det alltså inte. Med öppningen av butiken i de nya lokalerna vill vi visa att vi fortsätter att erbjuda kök, badrum och garderober i bra, dansk kvalitet till ett fantastiskt pris”, ler Johnny Thomsen och tillägger att det under februari har lagts extra krut på rabatterna så att det är hela 30 procents rabatt på kök, badrum och garderober – alltså hela butiken.

Hos Designa får du totallösningar inom kök, badrum och garderober i snygg, skandinavisk design. Det betyder att du får installation, montering m.m. med på köpet, så att du inte behöver göra någonting själv. 

”Vi har eget lager här på Costa del Sol vilket innebär att leveranstiden är extremt kort. Är du den som föredrar att själv montera och sätta upp ditt kök så erbjuder vi självklart den möjligheten också. Då kommer du bara och hämtar din beställning på lagret till ett pris som gott och väl kan slå IKEA-priser”, avslutar Johnny Thomson leende.

Välkommen till Designa Køkkener i Centro Nórdico, Carretera de Mijas, km 4.5, 29651 Mjias.

Öppettider: mån-fre. kl. 10-18, lör. enl. avtal.

Kontakt tel. +34 647 225 106 

www.designa-spain.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco