Bara en månad tills – WalkaHOME för Cudeca!

Bara en månad tills – WalkaHOME för Cudeca!

Liksom förra året ersätts i år Cudecas mycket populära välgörenhetsevenemang Walkathon med WalkaHOME, med hänsyn till pågående pandemi. 

Detta innebär att i stället för att hundratals personer går den traditionella promenaden i Benalmádena, så kommer evenemanget hem till dig. Så gör dig redo – söndagen den 23 maj, kl. 9.00-14.00 gäller det. Om exakt en månad alltså! 

Registrerar dig gör du hos DORSALCHIP, via Cudecas webbplats (se länk nedan), deltagandet kostar 4 euro, lägg till 4 euro och få den populära t-shirten, som många samlar på från år till år (finns så långt lagret räcker), och det är även möjligt att lämna frivilliga donationer. 

Så vad gör man? Jo, det hela handlar om att delta med en sportaktivitet som du kan utföra hemma, inomhus eller utomhus spelar ingen roll. Du kan promenera, springa, åka rullskridskor eller cykla. Har du en pool eller nära till havet kan du ta en simtur, kanske du vill hoppa hopprep eller dansa salsa – bara fantasin sätter gränser! Vill du kan du dessutom delta i någon av de aktiviteter som Cudeca själva anordnar via sin YouTube-kanal; som pilates, yoga, zumba m.m. Och självklart kan du delta tillsammans med familjemedlemmar, vänner eller varför inte med ditt husdjur, eller ensam. Men glöm inte att dela foton av din aktivitet med ditt deltagarnummer på sociala medier med hashtaggarna #CudecaWalkahome #MarchaCudeca.

WalkaHOME är ett evenemang som stöttar Cudecas hospice. Under rådande pandemi går Cudeca igenom en oerhört svår tid, med stora svårigheter att samla in tillräckliga medel för att fortsätta ge vård till fler än 1 600 personer, som lider av cancer och andra allvarliga sjukdomar, många i livets sista skede.

Läs mer om evenemanget och anmäl dig här: www.cudeca.org/marchacudeca/

(Källa: cudeca.org)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.