Caminito del Rey under ny ledning

Caminito del Rey under ny ledning

En av Málagaprovinsens populäraste turistattraktioner, Caminito del Rey, får ny ledning för de nästa fem åren. Provinsstyrelsen i Málaga har gett administrationen av kungastigen till ett konsortium bildat av Sando-byggfirman, Salzillo Servicios Integrales och researrangören Mundo Management. Det nya bolaget har ett avtal om att betala en årlig avgift på 350 000 euro samt 46,3 procent av underhållskostnaderna till provinsregeringen.

I framtiden kommer ca 60 procent av biljetterna att säljas direkt till allmänheten via hemsidan, 35 procent kommer att avsättas till auktoriserade resebyråer och 5 procent reserveras till undervisnings- och vetenskapliga besök.

Just nu är stigen öppen fredagar, lördagar och söndagar och den kan besökas av upp till 1 100 personer dagligen mellan kl. 9.00 och 16.00. Antalet besökare kan komma att ökas till 1 300 personer under de kommande två åren och till 1 500 personer under de därefter följande två åren, om myndigheterna kommer överens om det.

(Källa: Sur in English)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.