Bo hemma med livskvaliteten

Bo hemma med livskvaliteten

Jette Dohm Kristiansen från Dania Care, har haft mycket att göra de senaste 12 månaderna. Även om hon kunnat konstatera att många av hennes kunder återvände till Skandinavien när världen stängde ned förra året, och det inte kom så många nya till Costa del Sol, blev det i alla fall så mycket att göra för Dania Care, så Jette fick lov att anställa extra personal. 

Är du sjuk eller har behov av hjälp finns Dania Care vid din sida. Att vara orolig och rädd är helt naturligt, och speciellt nu under coronapandemin har en del av Jettes kunder varit mer bekymrade än vanligt. ”Men det är på väg att vända nu”, säger Jette Dohm Kristiansen, som märker att många kunder återigen är positiva och glada, och redo att själva gå och handla och göra andra dagliga sysslor, som rädslan tidigare hindrade dem från att göra.

Dania Care hjälper till med sjukvård, sårbehandling, med läggning samt med att kliva upp ur sängen, läkarbesök m.m., och så hjälper de självklart även gärna till när kunderna ska iväg för covic-19-vaccinering.

Många kunder använder sig också av erbjudandet med trygghetssamtal, då Jette varje dag ringer och försäkrar sig om att allting är okej samt om det är någonting som behöver göras. För många skapar detta den trygghet som de har behov av när de väljer att bo kvar i det egna hemmet, även om de har behov av hjälp.

Jette är social- och hälsoassistent. Hon har 31 års erfarenhet från Danmark, där hon arbetade på sjukhus, med hemhjälp samt inom psykiatrin i regionen Mittjylland. Utöver detta har hon även arbetat med rehabilitering med människor med hjärnskada.

Jette kan kontaktas för ett ickeförpliktigande samtal kring dina behov på: +34 622 590 162

info@daniacare.es

www.daniacare.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.