Consulting Johansson & Gómez, nu på ny adress!

Consulting Johansson & Gómez, nu på ny adress!

Consulting Johansson & Goméz är företaget som hjälper dig hitta vägen genom den spanska byråkratin. Här talar vi om ett väletablerat företag som under 20 års tid tryggt hjälpt svenskar med allt från deklarationer, lagfarter vid köp och försäljning av fastigheter, testamenten och arvsärenden, för såväl residenta som icke-residenta.

Här lyssnar man på sina kunder och vid t ex köp/försäljning av egendomar, eller ett arv, är de med sina kunder från början till slut. D.v.s. ansöker om NIE-nummer och öppnar bankkonto, om så behövs, skriver kontrakt, undertecknar lagfarten, presenterar och betalar skatter, registrerar egendomarna på landregistret samt ordnar med autogiro av löpande kostnader.

”Vi har också fått förtroende av kunder att sälja deras egendomar och har även, efter att pandemin utbröt, börjat utöka tjänsteregistret med tillsyn av bostäder”, säger Juan Gómez, som driver firman tillsammans med Helena Johansson, som tillägger: ”Hos oss har du det mesta under ett tak!”

Nu har Consulting Johansson & Gómez en stor nyhet att berätta. Sedan 29 november hittar du nämligen företaget (som tidigare låg vid feriaplatsen i Fuengirola) på hörnet av Calle Maestra Angeles Aspiazu och Avda. Ramón y Cajal, bara några kliv mot stranden från ”hästrondellen”, liksom ett stenkast österut från banken Cajamar, alltså mitt i Fuengirola. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, både på paseon och på huvudgatan Avda. Jesús Santos Rein.

Tillsammans med sina kollegor Marléne och Cazandra hälsar Helena och Juan dig mycket välkommen att med deras hjälp lätt ta dig igenom den spanska byråkratin.

Consulting Johansson & Goméz
NY ADRESS: Calle Maestra Angeles Aspiazu, edif. Pauli local 1, Fuengirola
info@consultingjg.com
www.consultingjg.com
+34 952 58 57 81

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.