Professionel poolservice

Splash Pools hittar du på Mijasvägen mellan Mijas och Fuengirola, där de har ett team utbildat inom poolskötsel, som också är mycket duktigt på skötsel av saltvattenklorinatorer. Just saltvattenklorinatorer har blivit mycket populära då det är ett mycket skonsamt system för att klorera din pool. Med en saltvattenklorinator slipper du klorlukt och vattnet känns mjukt mot huden. Lider du av hudproblem eller eksem så är en saltvattenpool rätt lösning för dig.

Splash Pools erbjuder en underhållstjänst som innebär att de kommer och ser till din pool en gång i veckan. Med detta garanterar du att ditt poolvatten alltid har rätt balans och är i bästa skick.

Du är välkommen att besöka Splash Pools butik på Mijasvägen eller ringa dem för tips och råd, eller ta med ett prov på poolvattnet så gör det ett gratis vattentest. Därefter får du information kring vad du behöver göra för att hålla rätt balans i din pool.

Splash Pools erbjuder även poolrenoveringar och nybyggen av pooler med kvalitetsprodukter, för bästa resultat. De utför även reparationer, läckagesökning samt byte av all utrustning.

I butiken hittar du alla kemikalier och tillbehör som behövs för att hålla din pool i balans. Och behöver du byta ut någon pooldel är det bara att ta med delen till butiken, så ser de till att du får en perfekt ersättningsdel.

För mer information, ring till Splash Pools: 952 591 053
Öppettider: måndag till fredag kl. 8.00-15.30
Ring för vägbeskrivning!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.